Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistematska greška u načinu otpora, godinama gubiš teritorij, živote mladih i uporno ideš glavom kroz zid. Mijenjaj taktiku ako ne ide u tom prvcu, čuvaj svoje ljude i narod, prosperiraj!
tek kad se zapadna moc urusi palestinci imaju neku sansu...al tad ce nestati i bosne i kosova
A svijet sve posmatra i niko nista ne poduzima.
Jadne su "države" i zajednice koje su nastale na krvi, muci i nesreći, kao što su Izrael, SAD, Republika Srpska...
@BUBEUGLAVI Valjda shvataš na kakvu krv i muku mislim druže.
@promisedland Totalno si me pogrešno razumio. Starosjedioci SAD-a nisu bili muslimani. Nisu bili muslimani ni starosjedioci Australije i većine afričkih i američkih kolonija. Ali eto ti si ispoljio svoju predrasudu o meni, svaka ti čast! A ako već budemo pričali o muslimanskoj krvi i muci, sagni glavu i postidi se zbog onih kojih su u tvoje ime (ako si pravoslavac ili katolik) činili ono što su činili. Pred Bogom smo svi isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
ovi se jos kamenjaju ...
Da jedan narod ostane vjeran svojoj zemlji i nakon dvije hiljade godina otkako ju je napustio, i da dvadeset vijekova tri puta na dan moli za povratak na Sinon jedinstven je slučaj u istoriji čovječanstva. Židovi su se u svoju drevnu zemlju vratili u njoj su obnovili jezik,vjeru ,kulturu,državu,vojsku.Naselili područja koje su pokrivale pustinje, na njima izgradili gradove i naselja te sve to branili od mnogostruko brojnijih neprijatelja. To se zove ljubav prema domovinu.
Ebase njih jevreji dzaba vjernost svagdje u svjetu je zakon jaceg pa i u Palestini
@federalac2000c ovaj za kojeg kažeš PRIJATELJU bi te tupim nožem klao ili nešto slično kao što je to ovaj slučaj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)