Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastrasujuce. 16-godisnjak je bio "uplasen i nervozan" od golisavih fotografija i poljubaca. Oj sudbino teska. Eto.... eto sta radi lazni moral i puritanizam od djece. U tim godinama mu je pradjed vec napravio djeda. A njega potencijalni kontakt s vaginom doveo na rub nervnog sloma.
Zato sto mu je drazi potencijalni kontakt s penisom , debil ...
kad zena seksualno zlostavlja maloljetnike, to je MILF. kad muskarac seksualno zlostavlja maloljetnice, treba mu odrezati cunu.
ziva i zdrava bila 100 godina
Prije sexualno dobro-stavljanje....
Sto mene nije ucila
Nisam te srece
ma mladi su govna danas
Samo udri Mehaga i babo je tako. 16 godina je legalno doba za sex,u cemu je problem?
Aj budale jos se I zalii!
Profesorice, a sto su ti tolike oci?
Učiteljica iz snova :))
I ja sam imao sex sa profesoricom. Doduše, nije predavala meni i bila je samo 3 godine mlađa od mene ali bila je profesorica... Vjerujte, bilo mi je ko' da sam svoju profesoricu...
A ne ko nase uciteljice,opletu po teoriji,nista konkretno
..mislis konkrevetno :-)
haha,upavo tako :)
zlostavljaj mene molim te
Stravično, rado bih zamijenuo tog šesnaestogodišnjaka da joj pokažem kako roda sitno biber tuca.
Ovakve uciteljice treba dovoditi u BiH kako nam ucenici nebi bjezali sa nastave. Zar niste primjetili da u BiH ima nekoliko miliona neopravdanih izostanaka. Nebi je niko kaznio jer bi bila javna tajna. Bas kao i ove danasnje u politici. Svi kradu i varaju, ali samo sirotinja koja kupi po kontejnerima se kaznjava.