Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fićo mudroser. Na FPN nema sexa, sve rodbina! :D
Kažu Dodik nije smio da uputi podršku seljančuri le Pen jer su njegovi favoriti svaki put propadali, što previše govori o njemu kao propalici. :D
"Osnovano se nadati da će u drugom krugu desničarska opcija Le Pen biti poražena i da je EU ovim za nju tako važnim izborima dobiti predah za vlastitog restruktuiranja i iznalaženja boljih načina vlastitog funkcionisanja", rekao je mudroser prof. dr. Filandra,lik koji "drma" platu od oko 7000 (sedamhiljada) KM mjesečno,a reko bi hljeba se ne zna najest...pa vi vidite šta i kako...!!!
marine le pen će pobijediti jer macron nema nikakvu bazu iza sebe već obični hir. na dan izbora će svi reći, ma hajd ionako će pobijediti i ostati će kući
Mozda bi bilo i bolje da pobijedi Le Pen, jer svijet je svakako otisao u q.... sa njom ili bez nje.
Nije dobro kada su podjele čigledne i manje više jednako podržane. Može lako doći do rušenja sistema i poretka tog društva. U evropi ke ovo postao sindrom i vjerovatno je aktiviran daljinskim upravljačem židovskih lobija koji trenutno drže ameriku za jaja.
Pff... nema ova EU budućnosti ako će se svake izbore nadati pobjedi nekoga ko neće napustiti. A ovih ultradesničara ko '30tih prošlog vijeka, na svakom ćošku.
svi koji zive van francuske nesto zabrinuti, nesto oni daju misljenja, nesto oni odahnuli, nesto oni uzdahnuli ? Ne kontam poentu ovih sto daju svoje misljenje bez da je iko i trazio isto! Francuzi biraju sebi i ko kog pobjedi pobjedit ce hirom naroda koji zivi u francuskoj a ne van nje ! Dosta je vise arapa i terorista, dosta su harali evropom, vrijeme je da se vrate odakle su dosli !
Prvi krug je pokazao da je Francuzima dosta plaćanja socijale neradnicima iz Afrike i Azije
da li si upoznat sa cinjenicom, da francuski drzavljani koji budu pozvani na razgovor za posao NEMAJU SANSU isti da dobiju ukoliko poslodavac sazna da kandidat dolazi iz nekog Banlieue-a (ghetto-a)??? zar ne mislis da je sav taj njihov sistem naopak?
@KrokodiIskesuze Omlatim te ku-činom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)