Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko vidim jedini iran ,hezbolah i hamas ratuju protiv izraela ali isto tako vidim da svi ostali koji ne ratuju protiv izraela ratuju protiv sirije. Sta se tu ima za reci TALIB prica price za malu djecu, egipat islamisti suniti na vlasti zatrpali sve tunele za palestinu mislim o cemu je rijec ko koga da izvinete . Koga ti TALIB zastupas prvo se izjasni malo sam pratio tvoje postove i nisam mogao utvrditi iz koje si sekte muslimana , jer jedne napadas druge branis trece kudis a sta si ti ? Vidim i putvjernika spominjes je li to vehabiski portal, turski ili nesto drugo? Da jos pitam pa ako odgovoris a valjda ces, ko naoruzava teroriste u siriji jesu li to zapadne zemlje koje su isto uradile u libiji ili samo arapski kraljevi katar,saudijska arabija,jordan i dr. odnosno ko finansira taj rat jesu li oni protiv kojih si a u putvjernika vidim da si protiv kraljeva i kako to da su ti neprijatelji nekada prijatelji a nekada ne jel to imas 2-3 lica pa kada koje zatreba uzmes .
Kada je Iran i metak ispalio na "Izrael"? Hezbollah je godinama granatirao Golan,i nešto malo na pogranične gradove u izraelsko-libanonskom ratu. Sirija je 40 godina bila veoma dobar susjed sa "Izraelom" i to oni danas otvoreno kažu. E ovo je problem gotovo svih ne-muslimana koji misle da su upućeni u problematiku. Morsi nije nikakav Islamista,on je sekularista što automatski znači otpadnik od islama,koji napada mudžahide na Sinaju, koji je zatvorio Tunele prema Palestini itd. Ko su po tebi sirijski "teroristi".Ja znam da postoje najmanje 3 pobunjeničke frakcije u Siriji,ali ti vjerovatno misliš da je jedna.Ima SNC koju otvoreno financira zapad.Ima FSA koju malo financira i zapad i arapski režimi.I imaju muslimani,mudžahidi koji se bore za Šerijat i njih ne financira niko od navedenih.Reci kada sam ja arapske tiranske vladare nazvao prijateljima ikada?Ja sam musliman nisam ni iz kakve sekte.Sekta u islamu znači zabludu.I u Libiji si imao više frakcija među ustanicima.
TALIB Šta ti lupetaš, kad je iran ispalio metak na izrael aaaa svašta ko tebe pusti da komentarises ovdje ti veze sa vezom nemas iranskih raketa palo je vise na izrael nego svog arapskih drzava zajedno tako da bolje ti je idi u djamiju nego se baviti stvarima koje neznas . Morsi otpadnik od islama ma nemam rijeci pa stvarno koji si ti musliman daj molim te ne razgoni ovo malo muslimana sto imamo . Odoh odavde i ne vracam se a ti se malo upitaj sto ti ljudi psuju u prvi mah sam bio na tvojoj strani ali sada vidim da si tu samo zbog provokacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CCCCCC boze sacuvaj
Pa kako mozes biti takav covjek i to reci , bukvalno je iran u govnima do guse zbog izraela o bogami si veliki grijesnik i u zabludi si velikoj bar priznaj da je iran tehnicki i naucno najaci na bliskom istoku sto znaci da se trude i bore da ne padnu kao irak i libija. Izbjegajes odgovoriti na pitanja koja sam postavio a to je znak da si smutljivac i šarlatan. Pitao sam te koga ti zastupas ali ne dobih odgovor i jos njih ali hajde valjda si tako naucio da u zivotu preskaces sto bi rekao nas narod zbrda zdola. De mi reci koja je jos drzava arapska ratovala sa izraelom a da je ti smatras muslimanskom kakva treba da bude . ma imam ja pitanja za tebe brdo ali ti neznas odgovore . Kazes ti si musliman i ja kazem da sam musliman ali sve vidim malo drugacije od tebe , tako i iranci kazu da su muslimani a ti kazes da nisu i vehabije kazu da su muslimani a svi znamo da su oni novotarije u islamu ali neka ih Allah samo zna ko je pravi i nemozes ti osudjivati ko je kjafir a ko ne, nisi ti bog.
Tamam.Nisam ja rekao da Iran nije u problemima,barem se to predstavlja javno,ali činjenica stoji da Iran nikada službeno ni metka nije ispalio na "Izrael" od Homeinijeve revolucije do danas.Niko ne spori da je Iran tehnički i naučno najjači na Bliskom istoku jer je to neosporna činjenica.Ali samim tim je i sramota veća zbog svoje pasivnosti prema "Izraelu".Ne izbjegavam ja pitanja.Odgovorio sam ti.Ja sam obični musliman i ne zastupam nikog.Ja govorim samo u svoje i ničije drugo ime. Sve države koje su ratove protiv "Izraela" jesu muslimanske ali nisu islamske.Njihov narod je muslimanski ali vlast otpadnička.Tj. ni jedna islamska zemlja se nije borila protiv "Izraela" i to nisu bile nikakve sunijske vođe,nego nacionaliste i komuniste poput Nasera i drugih.Upravo u Iraku,iračke šiije koje podržava Iran,podržavale su američku okupaciju i ubijanje sunija i ovo je poznata stvar koju i šiije Iraka priznaju.
Hahahahah vidi TALIB-čića što se kočoperi, jesi ti onaj sto si vodio merhamet i primao pomoć iz sirije i irana 1996 godine pa su te uhvatili da krades ulje bilmezu jedan i sada si se posvetio sektaštvu i razjedinjenju muslimana , znas li ti da ce smutljivci kao ti posebno odgovarati pred Allahom đš a ulje koje si krao vratit ces jel tako TALIBANE.
Ko je tebi vlašino smrdljiva dao za pravo da govoriš o islamu i o "razjedinjenjenju muslimana"?Ustašo fašistička krmeća, ti koji si do jučer vjerovatno klao muslimane. Nemaš ni jednog argumenta krme jedno lojavo,i ne obraćaj mi se više,konjušaru turski.
Opet drugovi Anixona hapse čestite muslimane? E Anixone šugo jedna koga ste vi čuvali 40 godina?
Za tebe i takve nema nista bolje od ovog dzabalebarosi: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=mP34d36sfAo&NR=1
Ti si bolestan kakve veze imam ja sa palestincima i izraelcima ,naprotiv kao čestit hrvat navijam za pravdu i slobodu palestincima za koju vi prodane duse saudiske nemate osjecaj, da tvoj kralj saud okrene guzicu i tebi ti bi mu ga zabio eto takvi ste vi , saudijci imaju para kupuju po evropi kule i stadione a pustili su jadne palestince da se pate umjesto da ih naoruzaju .... Iranci su jedini koji to rade casno i posteno a ti šugo idi okupaj se smrdiš ko tvor zar ne primjetiš....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
*** im materina
živio HITLER!!