Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko zna sta se tu zbilo al nek im bude siptari govna ma nisdta oni ne rade tim cetnicima ne branim cetnike samo ti kazem i tisi isti ko i oni neznas ti njih pasa moj
ovi siptari su legende, sta sve rade cetnicima danas na kosovu, svaka im cast
S(v)rbi ne zasluzuju nista bolje sem osiromasenog uranijuma.Meni bi ga kasikama jeli.Imam i recept - malu kasicicu ujutro obavezno i prije spavanja takodjer jednu.Uranijum uzimati na gladan stomak prije jela :)).Stoka bolje i ne zasluzuje.Pasa svaka cast za cvaknute pare i ja bih isto napravio kad bih znao da cu ih dobiti.
Da, englezi su MILOSRDNE SESTRE ! Posebno vole KOSOVANS kako ih sada zovu..... toliko ih vole da su ih 1999 zasuli sa TONAMA NUKLEARNOG OTPADA U VIDU OSIROMAŠENOG URANIJUMA koji je dospio u tlo pa u vode i konačno u lanac ishrane, pa sada KOSOVANS imaju najveću stopu smrtnosti od kancerogenih oboljenja u Evropi. TO JE TEŠKI RATNI ZLOČIN I ENGLEZI BI KAO I AMERIKANCI MORALI I ALBANCIMA I SRBIMA ISPLATITI RATNU ODŠTETU A TU NEPI POMOGAO NI KVADRILION DOLLARA ! Aove priče poput ovog članka su čisto zamajavanje i gluposti, možda čak i potpuno izmišljene !
pa normalno je da ce ljudi pucat na njih, idu s autom i pucaju... u toj ludnici ko zna jel u zrak ili na tebe!!!
blago njemu, sad je ljepsi nego u orginalu (garant) a opario se masala.