Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo u EU ali bar ja, nema sasne u Hrvatsku!
@papalukas S 1.7.2020 PREDSJEDAVANJE SVIJETA EU PREUZIMA NJEMACKA. A DO SADA SU OD JANUARA 2020 PREDSJEDAVALE SKUPA: RUMUNIJA, RVACKA I FINSKA. NJEMACKU NA CELO EU TREBA STAVITI I OSTAVITI, ONA JE GOSPODARSKI MOTOR EU
Hrvatska se nada virtuelnim turistima koji šalju pare i gledaju more preko Skype iz udobnosti vlastitog doma.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
toooo, Hrvat sam iz BiH, i stvarno nije OK što nam je Hrvatska uvela karantin. Il svima, ili nikome. Vjerujem da većina Hrvata u Hr isto ne podržava odluku njihove vlade.
Ti si Hrvat kao Zeljko Komsic..
@gooUser1577048657 Ne znači ako sam Hrvat da se moram 100% slagati sa odlukama Hrvatske. I ne volim Komšića xD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iskreno ovako to ide. Dijaspora koja ide prema BiH naravno da voli da svrati 7 dana u Hrvatsku na more. Logicno. Dijaspora i trosi jer ima para. Domaci dakle nebitno jesu li iz Hrvatske ili BiH su malo manje platezne moci i normala da ce manje ic u restorane i jeftinije apartmane. Ali to je tako vazda bilo i bice. Samo netreba gledat razliku izmedju turista jer ri onaj sa manje para moze bit puno bolji gost ali na drugaciji nacin. Nije sve u parama.
pa moci ce se u EU ali u samoizolaciju
Skontala Hrvatska da ce im faliti argete i paradajz na plazama
A hoce li 🇧🇦 otvoriti za EU drzavljane?
u EU možda... radi Grčke... ali u Hrvatsku nikad
Da budem iskren meni se ne sviđa ovo, jer Hrvatska onda neće imati veliki pad. Nadam se da su se ljudi barem opametili i da neće ići u Hrvatsku na ljetovanje.
Onda bi i BiH trebala otvorit granice i za EU gradjane. Logika.
Njemačka, eto nas !!
sad kad zutalj pukne jos 15% poreza na proizvode iz eu. nastace cirkus u svijetu.
Sad ce poceti otkazivanja u Neumu.
E evo zvanicno je da nas EU pusta ,ne priznaju naše testove tako da vjeruju da je oboljeli 3 puta manje nego što prikazuju....eto sad Klix sutra piši da ima 2000 zarazeni
Ovdje se radi o dozvoljenom ulasku stanovnika trećih zemalja u EU. BiH,Ruanda,Togo,Srbija i sl
ovdje se vode razgovori o ulasku trecih zemlaja u EU.
U ti bokca, kaknem šokca, iz jednog daha litnem vlaha, ojha idemo u 🇪🇺😎
@Lamonya hahhah. stihoklepac, kako ide?
E,sto smo se družili družili smo,a sad opet egzodus.