Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U medijima ispadose oni teroristi a ne Izrael. Ma fuj
Tako su i nacisti partizane nazivali banditima, klasicna propaganda okupatora. Evo i kod nas se desava nesto slicno, nametnutu Tro(bo)jku nazivaju vlascu, a DF i SDA ironicno opozicijom. Sta vise, americki ambasador Morfij koristi sve medije da dodatno napada lidere i clanove tih stranaka, s ciljem da ih dodatno ogadi gradjanima. Fasizam je nesto protiv cega cemo se jos dugo boriti ;)
A šta tačno dobro za stanovništvo pojasa Gaze radi taj Islamski Jihad? Iran im finansijski sponzor, ali od tih para nisu ni jednu bolnicu ili školu otvorili, ali zato tvornica raketa na svakom ćošku
Liči na proslavu 9.januara,dana RS-a ..
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
Vidi sljemova jos iz vijetnamskog rata🤣
Svaki oblik ekstremizma zabraniti i popljuvat preko
Ovakvi divljaci sa prethistorijim stanjem uma su bili u sastavu armije i dolazili su na poziv velikog vođe a bojali su ih se i lokalni muslimani. I onda se bošnjaci čude zašto se hrvati i srbi boje unitarne države.
Bošnjaci se čude kako nakon toliko dokazanaih i presuđenih zločina četnika i ustasha protiv civilnog Bošnjačkog stanovništva postoji neko tko ima obraza da ih proziva za bilo šta.
Gdje ste bili kad je "plandemija" bila. Odjednom su sve "aktivnosti" obustavljene, nigdje nikoga... tj. i oni su "držali socijalnu distancu" i pridržavali se "korona-mjera". smiješno...
E moje Ruske pudlice, kako pameti ne dođete. Znate da su Kršćani napravili tu zemlju Izrael i da ne možete protiv čitavog svijete. Povučite se i kokica nabavite i gledajte predstavu koju su spremili Kršćanim jer misle da su mudriji od Boga. Dopustite u Miru da se odigra predstava koja će koštati debelo i jedne i druge!
Dzihad jaci od Rusije 💪💪
Ko god pokszuje paradu vojne sile on je nula Krenimo od Rusije Koreje Irana sad i ovi Zasto velike sile kao Ameri Izrael Britanija Pakistan Indija ne pokazuju arsenale
Tamo se ne zna ko je gori...
Tako su zajebani da ne smiju lice pokazati
Treba im odati počast jer u potpunom okruženju imaju snage da sami grade svoju odbranu.
Free Palestine, kad dođe vakat !
Sad ce im dodik cestitati na dobro organizovanoj paradi, posto on sve cestita od kad nema para.
Svijet bi volio da se oni predaju i da se po njima puca. Naravno da će se braniti i spremit što je više moguće.
Srce kao u lava, bravo !