Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene i djecu... Ako je ovo istina... Ne znam stvarno koji bi ih mogao podrzavati jos...
Sumnjam...Ja sam Bosnjak pa ih ne "gotivim" ni 1%
ako je samo deset posto od ovoga istina, strasno je, ali medijima nikada ne vjerujem, placenici uvijek se bace na jednu od strana i nisu objektivni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bas me zanima kako ce neka drzava reagovati a i svijet kad isti taj isil pokuca na vrata jordana ili libana pa i saudijske arabije.
da nije ovaj novinar bio tamo kad sve zna zenumu nabijem
Jah, sirijska državna televizija, koja šuplja. ISIŠovcima nije problem ubiti nekoga ali djecu, za razliku od ovih smradova Assadovih, koji ih ubijaju na dnevnoj bazi burad bombama, nisu nikad ubijali. Predlažem da kad slijedeći rat bude na Balkanu, prenesete od Srne vijesti o lavovima i srpskoj nejači.
djaba to pises bosnjaci su inace glup narod, oni podrzavaju bašara koji je pobio barel bombama vise zena i djece nego sto je isil ubio vojnika, kako ce jadni znati kad su rodjeni glupi ipak je bolest u pitanju
"izvijestila je u nedjelju sirijska državna televizija." Sve nam je rečeno, a znamo da je šiitska sekta zasnovana na lažima, onda sve ostalo je mala maca slagat, čak i pohvalnim smatraju...dok u pravom islamu i jednom jedinom, laž je veliki grijeh... Dalje... Nigdje u tekstu nema detalja otkud žene i djece mrtvi... samo ovo piše "Sirijske provladine milicije su prije ulaska u grad pripadnika IDIL-a evakuirale stanovništvo." Uspjeli naslov slagati al u ostatku teksta hoće jezik pravo... A da nisu možda stigli do Sjeverne Koreje, šta kažu pro vladini ??? Moguće je jelde... ma ja, svakako mi ne možemo provjeriti
Što, šta će mi uraditi... možda klanjati 5 vakata namaza, učiti Kur'an , spominjati važnost držanja Allahovih propisa i slijeđenja Poslanika a.s.... Pa to i ja kao musliman radim, tako da ove priče o babarogama, dolaze od zapadnih medija... Koja jos budala od muslimana koja se boji Allahove kazne i bogobojazan je da bi klala djecu i žene... tako da mogu vama šuplju prosipati... Svi ti koji su se vratili i svi ti koji bi otišli pomoći braći , lijepo se ophode prema komšijama i srbima i hrvatima... i svi dosadašnji slučajevi kojima se bosnjacima stavlja na teret da su pocinili teroristicki cin u BiH, nikad jos ni jedna grupa muslimana u BiH nije rekla, mi smo odgovorni za taj i taj napad... nego se uvijek nadje izolovan slucaj pojedinaca koji su imali svoje ciljeve i jos na to upakovano, i onda optuzuje se cijela nacija i svi muslimani u BiH koje nose bradu iz vjerskih razloga... a s druge strane toliko pijanice prave problema i ubistava, pa niko ne zatvara kafane i zabranjuje alkoho
... ako je vijest istinita onda predlazem tri goluba i nek' se s time zaboravi zlochin... :))
Uglješa. Uglješa.
To sto javljaju sirijske vijesti i ostali "mediji"... Bas cu da vjerujem. Na stranu svega toga, vjerovatno ce i sad doc neki i napisati "a Palestince kad..." Truli ljudi u mozak. A kad se vec spominju toliko Palestinci, koji najvise "bole" Bosnjake... Nek mi neko kaze da ti Palestinci ne bi istrijebili iste te Izraelce kad bi imali njihovu vojnu tehniku.
Ne kapiras, ja nisam musliman. Ja sam covjek koji pokusava biti realan u nerealnom vremenu. Malo smo pocinuli od nekih groznih vijesti, pa "bap", 400 zena i djece, javljaju protivnici IDIL-a.
...eeeee "zuti" kad ti ova gamad dodje u bosnu u velikim brojevima nehebo si ti i i famijija u tebe ..... reci nesto hebo te otac onaj u guzicu ba !!!!!!
Mora da je ovo još jedna zavjera Ustaško/Četničko/Američko/Izraelsko/Vatikanskih plaćenika :(((
Naslov vijesti "Pripadnici IDIL-a u Palmiri ubili najmanje 400 ljudi", a na slici neka glupa gradjevina, ***nija ili sta je vec. Objektivnost klix-a je jednaka nuli !
***nija = d e p o n i j a
Dovoljno što oni žele ocrniti islam, još i mediji ! Zvanicna stranica Anonimusa objavila je da je onaj muzej "ziv i zdrav" tj. da u njemu nista nije porušeno, a da su na videu bile lazne statue, to su i objavili neki arapski mediji.
Evo i link od tog famoznog uglednog Daily Maila o toj vijesti: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2996859/Ancient-statues-destroyed-ISIS-Mosul-FAKES-originals-safely-stored-Baghdad-claims-Iraqi-museum-director.html http://rt.com/news/240801-isis-destroy-statues-fake/ Ovo skoro nijedan medij nije objavio osim ovih nekoliko, kojima niko nije obratio paznju
Mama ti ih podrzava, vidis li moju prvu recenicu??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)