Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo...samo se u bih nikad ne uhvate odgovorni za terorizam...odmah po okoncanju treroristickog cina okoncava se i istraga.....
podrumska budala hapsi SIPA svakodnevno chetnichke ter0riste iz proteklog rata i hapsit će ih još godinama,ima ih ka no g0vana http://imgur.com/hSBlPu8
@New_member ....ne pricamo o cetnicima nego o teroristima...zasto u bih jos nikad nije izvrsena istraga i uhapsen makar jedan terorista???
Docek pravoslavne nove godine u Podgoricu https://www.youtube.com/watch?v=SfmowII35iA
http://imgur.com/hSBlPu8
@New_member koliko imas godina? 8?
Bravo za policiju u Džakarti.
Niko mi nemože reć da postoji istinska volja da se ovi kozo*ebi izbrišu sa lica zemlje, jer ih u tom slučaju već davno nebi bilo. Imali su volju primijera radi da izrokaju Sadama i Gadafija koji su imali respektabilnu vojsku iza sebe a kao nemogu ove fanatike. Jbg.... očigledno je da jači igrači postavljaju pravila igre, ako se to tako može reći... Raja kao i obično izvlači deblji kraj.
IDIL je neprijatelj velikom neprijtelju najvecem djelu svjeta, zato je IDIL jos ziv. Bukvalno ... citav svjet se ujedinjuje na celu sa SAD i EU pa i Islamske zemlje (turska zeli u EU, Saudijska Arabija jedan od glavnih partnera amerike i sl). Neprijatelj ovog ujedinjenja je Putin koji "mora" stati iza ledza Asadu a IDIL je neprijatelj asadu zato jos zivi!