Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjebase jednu avio kompaniju...na redu je luftfafe..a polako su poceli i sa turkish airlines...urota nego shta..
kako je unisten malesia airlines,vjerujem da ce i ostali veliki avioprevoznici dozivjeti istu sudbinu,kako je postalo cesto tesko je reci da je slucajno,namjerno se to radi,e sad ko i zasto vjerujem da nije tesko predpostaviti..
respecta maan. ma ovo su za mene leteci hirurzi.
Koliko se vidi na snimku, vatra je nastala nakon što je desni motor grebao po pisti, što je pokazatelj da je desni stajni trap zakazao, što je vjerovatno uzrok prinudnog slijetanja. Da je požar motora u pitanju, ne bi se cijeli avion nageo na desnu stranu i grebao po pisti! Gledaju li ovi novinari National Geographic Channel?
imghttp://bilder.bild.de/fotos-skaliert/luft-qf-40694192/2,w=650,c=0.bild.jpgimg
gorio vec u zraku
Dosao red na Turkish Airlines.
Pa ti sjedi u Airbus
Tite mi ovi avioni haman pa maxuz se kvare!
K'o nekakva epidemija...
bas kad ja trebam na put ovi avioni se pohasili. a kupila karte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)