Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
harry šaljemo ti prdac iz bosne, ti si pilot pa ga uhvati u zraku
što niko ne komentira prof redžićevo ubistvo? ču lafo utopio se u potoku....onakva ljudeskara i još poznavalac planina
I ako si, ali tvoju mamicu je Musliman u..b..i..j..a..o K..U..R..C..O..M. Ja mislim da su mu to traume iz djetinjstva i da on to tesko moze da svari !
Treci put kad odes, nadam se da ce te u crnoj vreci vratiti. Kako god zelis i ponosis se nesrecom drugih, ocekuj i tebi da se isto desi. Talibani se bore za svoju zemlju i svoj narod od svjetske tiranije.
Svaka ti dala...
bil' ti se mati ponosila na to?!
sjetim mu se majke
na kanteru jest!
Dirty Harry Srbi ti zele u tvojim daljnim aktivnostima ( boravk u Afganistanu) sigurno oko i mirnu ruku . Samo nastavi u istom tenpu i bice dobro !
Sad bi mogao da dodje u federaciju da i ovde pocisti malo od talibana!
Naslov je ..malo `` drugaciji od njegove izjave . Pa i ako , ja mu sve njegovo nat.eg.nem .
".... oduzimamo živote kako bi spasili živote..." hahaha, prešli hiljade kilometara da bi došli do Afganistana, i onda oni spašavaju živote!!!
e jeb t dijanu u pic i tao je bila kur
Eeee šta bi ti majka rekla na ovo šta radiš ....Rahmet joj duši !
Veze ti nemas o zivotu,prince
E ovaj nema šanse da bude ikakav Kralj Velike Britanije. Kako god DNK će pokazati da ovaj sa kraljevskom lozom nema nikakve veze. Pa iz bunara kad gledaš dok vozi helikopter jasno je ko dan da ga je napravio James Hewitt, Dianin zagondžija iz tog perioda. Momak je ko kroz indigo kopiran. http://www.friendsreunited.com/james-hewitt/Memory/a04d6e98-433c-409e-96dd-a0ac00d6239a
pizdo pišo si se u gaće kad god si čuo da su blizu