Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT AMERIMA; SVE DO ZADNJEG
ma zabit im k.. sve usijane glave ko neki ratnici a picke obicne m .j.
debili ako hocete da ratujete i dalje downlodujte sebi igricu americas army pa ginite jebem vas sve u supak glue
debili ako hocete da ratujete i dalje downlodujte sebi igricu americas army pa ginite jebem vas sve u supak glue
ko ubije jednog covjeka kao da je ubio cijeli svijet.
JOJ LJUDI, NEBUDITE GLUPI!!! VI SVAKIH 5 SEKUNDI SKRENETE S TEME, PA PUSTITE OVE NACIONALISTE DA SE ISTRESAJU OVDJE. MA IDITE NA ROMANIJU ILI GDJE VEC PA SE ISTRESAJTE, OVO JE "SARAJEVO-X" I NIJE NIKAKO PREDVIDJENO ZA TAKVU VRSTU KOMENTARA. PA UGROZAVATE NAM SITE BOLAN!!!!
Ma dajte Evropu hriscanima pa da gledamo kako se krve pravoslavci i katolici mama i mjebem.
dajte covjeku drzavljanstvo i primite ga u svoje redove.
vidi ga mamu mu jebem demokratsku, ko na tuti, sjedi. samo da ga ovaj zeleni hoce onom cjevcugom mlatnut, jebo te glavom bi mu otkinuo
ma vi bolan sanjate i spavate o nekoj pobjedi nad muslimanima vec godinama, vi ste slijepi, niste nas mogli pobit za vrijeme rata 92 kad nismo imali oruzja a sta hocete onda sad??? kad su dosle zelene beretke karadzic kaze nece da se povuku. on je mislio micemo sjedit kod kuce i cekat da nas pobijete. dosta sranja srbi niste vi jak narod vec samo mislite da jeste, prestani igrat one ratne igrice jer tako nije bilo i nece biti.
pa bolan Djeneral Ratko nemoj se sramotit, kao sto jedan srbin rece vi ste cetnici srbska sramota, jer nisu svi srbi isti, ali samo da ti kazem da ni hrvati bolan nece sa vama, oni vas mrze vise nego nas.
samo da se ovome Djeneralu Ratku najebem mame samo zato sto hoce da djeli bosnu sa Hrvatima ti cec jado morati na karpate otamo vam je porijeklo citaj malo istoriju glupi Srbendo... picka ti materina.
Djenerale napusi mi jaja kroz kurac
greska, mislio sam na "ja"
tvog sam misljenja Edo