Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne može proturaketni sistem pogoditi koliko kaćuša može da ispali 😂
Hajde Putine, poguraj malo irance sa tim nuklearnim programom, pa da bude veselo hehe
Iran je vojno slabiji nego sam i zamisljao. Ne znati razlikovati avion od rakete je najnizi stepen neprofesionalizma i amaterizma a kako tek trebaju nesto komplikovanije rijesavati
@PerfekcionistTZ samo se znaju tuci lancima po ledjima i po glavi,nisu normalni...to ce cifuti satrati za dan...
Jedni se drugih plase i koriste sve metode da se pokazu jakima, ali mislim da Izrael i Amerika nikada nece napasti Irana. Razlozi Izraela su istorijeske priprode. Iranci su, ne jednom, spasili Zidove (od svh drugih u Persijskom zaljevu) i to im ovi ne zaboravljaju, ali se boje njihove vlasti i nuklearnog oruzja. Amerkinaci su svjesni da bi ratom Hormuski tjesnac bio zatvoren, a to znaci da nema suski od nafte. Tako da jedni drugim prijete, ali se jedni drugih boje.
Izrael proizvodi oruzje za Amerikance, imaju jedne od najboljih inovatora za naoruzanje i nimalo nisu bezveze...
Prpa Izraelu itekako...