Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijedlog da se BiH uredi kao unija sa 4 entiteta !
Pa nek Hrvatska da srbima entitet u Kninu i Srbija bosnjacima pa mozda onda i vi dobijete jedan.... al u k****. :)
@@hrvoje Hrvati u BiH u Ustavu su konstitutivan narod. Srbi u Hrvatskoj u Ustavu su nacionalna manjina. Federacija BiH je nastale potpisivanjem washingtonskog sporazuma i Hrvati mogu isto tako izići iz Federacije. A evo vidite kako se to rješava na naprednom zapadu. Ovdje bi to bili hrvatski, srpski, bošnjački entitet i Sarajevo koji bi u praksi bio većim dijelom bošnjački i svi sretni i zadovoljni. Ali Bošnjaci hoće cijelu BiH pa da vidimo kako će utakmica završiti.
@politicar, BiH nije uspješna upravo zato što Bošnjacima smetaju entiteti. Svi problemi današnje BiH dolaze od agresivne bošnjačke politike, koja bi htjela ukinuti entitet Srbima, brani uspostavu entiteta Hrvatima itd. Kad Bošnjaci prihvate da je BiH zemlja tri ravnopravna naroda, onda tek naša zemlja može biti uspješan primjer.
idemo u belgiju, mozda i nama dadnu 5. entitet
oni hoce po uzoru na uspjesnu Bosnu :)
......3,4 !-super riješenje.
e svi ovi ovdje koji sada komentarisu, ukljucujuci naravno i mene :), su teski neradnici ili balavci, da sutra radite i imate pametnog posla odavno bi spavali. ja sam neradnik:)
Ti si sin od babe Vange,pa ti je pročitala iz šalice kave budućnost ? :)
@no_name Ama od 3 entiteta nema nista :D HAHHAHAH Sta ce ba Hrvati, saka jada ih je u BIH nema ih ni 400.000 :D AHAHAHAHAH Cujem sada da se takmice sa Romima ko ce biti treci konstitutivni narod BIH.. da l\' oni ili cigani ... MRS TAMO... idi u HR pa pravi entitet, ovdje imate svoja 4 kanotna i opet vam malo , bagro !
pa ja,Belgija nema Bošnjake,inače priglupa nacija koja ne zna za riječi dogovor,drugačije mišljenje i unutrašnje ueđenje BiH,odmah lupaju po pojmovima fašist,separatist,genocidaš.
Nema veze sa Bosnom i Hercegovinom jer oni nemaju remetilackog i genocidnog faktora. Nisu jedni napali druge, izvrsili genocid, pobili i prognali pa da se dijele. Kao civilizirani ljudi se dogovaraju i ako treba dijele. Zato \'nidje\' veze.....znaju to i genocidni a htjeli bi da budu \'belgijanci\'..... Prvo ukidanje GRS-a, vracanje na pocetno stanje RBiH pa da budemo \'belgijanci\'... na-ja
e pa vidjecemo hoce li ga dobiti ;)
oce moj ti no_name oce ... vidis kako su zapeli .. al neka i dob iju sta da se radi vidis da nemozemo zajedno
evo ti Ivo Miro ili kako se vec zoves...idu u Belgiju pa pravi treci,cetvrti,peti, ma koji hoces, jer ga ovdje dobiti neces sigurno ;)