Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avion ne može srušiti toranj,do temelja,nema teorije.
Zar se jos vijeruje u ovu teoriju
Bilo bi dobro da skupis familiju i sve koji misle kao ti, da provjeris.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sto sam starija, sto vise iskstva sticem gradeci objekte, sve manje vjerujem u ovu laž.
Sad ce se javljati oni sto su isli kod Vucica na bockanje da kazu da je to stvarno bilo tako
Zar se može, manje ili više, vjerovati u laž?!Ako se ispostavi da je nešto laž, onda više ne možemo vjerovati u to. Ne znam, možda i griješim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svaka čast al kaida
Teorija Zavjere 🙂
Na današnji dan svijet se pretvorio u jedno veliko njesra i sve je nekako izgubilo draž
Sad ce nasi teoreticari da nam objasne kako je ovo USA sama izvela, kako su krivi jevreji, masoni, kako se ne mogu srusiti zgrade itd. ,😂
stvar je pragmatizma. ne mozemo ocekivati da svjetski mediji kvalifikuju dogadjaje stradanja bosnjackog naroda i BiH pravim imenom a da pri tome mi potpadamo pod uticaj teorija zavjere i da relativiziramo ili dovodimo u sumnju dogadjaje od 11.9. dakle, zvanicno, za nas je to bio teroristicki akt talibana sa 3000 nevinih zrtava. nezvanicno, mozemo postavljati pitanja ako nesto nije jasno ali zvanicno i sluzbeno je tako dok se ne dokaze suprotno.
Bitno je kliksu da gurne informaciju da su muslimani nesto uradili, bez obzira što su brojni svjetski strucnjaci raskrinkali ovu američku podvalu, dokazali da je stvar namjestena, ali svi pljuju pa sta ce jadni kliks, moraju i oni.
Novinaru, vjerujes i da smo nastali od majmuna?
Kad već puštate ovakve članke sa otvorenim komentarima, a znate kakvi idioti će se javljati, možete onda staviti i članak sa pitanjem da li je Sarajevo zaista bili granatirano tokom rata.
sto se pokazete muda i napisete da je to sve isplanirano, ko imalo mozga ima zna da aluminij od kojeg su krila aviona napravljena prodje kroz celik kao vruc noz kroz margarin, jedna prazna zgrada je zrtvovana sa se zauzmu naftna polja u iraku
A kako je pala treća zgrada? I dalje tvrdimo da je riječ o detonaciji? haha!
Zašto pišete gluposti kad je dokazano da CIA stoji iza toga, kakva glupost od nepismenog novinara.
Ma kakva al kaida zar jos vjerujemo u to Ameri sami sebi pa poceli ubijati nevin narod
Zanimljivo, na bilo kojem kadru i uslikanoj fotki avioni su crni ili tamno sivi. Ne vidi se ništa od aviona, prepoznatljivo, od loga, motora, vanjske boje i sl.a nisu slikani s velike udaljenosti. Svi smo gledali avione sa ove ili slične udaljenosti i prilično su jasne konture aviona.
A svi znamo da avioni moraju biti crvene boje, malo place, zelenkaste, i da se sija
Vi sanjate klitorixoviči!
Koliko no je pilota imalo BiH papire ?