Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je rezultat medijske propagande pod pokroviteljstvom Izraela i Amerike. Da cijeli svijet zamrzi sve što ima veze sa islamom, a opet neobrazovana telad se zakaci za pojam islamske drzave i ode u siriju irak da pogine ne racunajuci da ce se ta njegova glupa odluka odraziti na globalnom nivou.
@FEM ekstrem proizvodi ekstremizam... to se svjesno i ciljano radi...
@SanChy123 to je posledica onog sto krstasi rade po Iraku, Libiji,Siriji. Pustosite muslimanske zemlje, bombardujete, koljete i na kraju muslimani krivi!!! Vi bezboznici ste veliko zlo i lazovi!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
114 Ima li većeg nasilnika od onoga koji brani da se u Allahovim mesdzidima ime Njegovo spominje i koji radi na tome da se oni poruše? Takvi bi trebali u njih samo sa strahom ulaziti. Na ovome svijetu doživjeće sramotu, a na onom svijetu patnju veliku! El-Bekare, 114
@kurkokitic GLEDAJ SRBA STO RUSE SVOJE BOGOMOLJE I ONDA OPTUZUJU ALBANCE DA SU TO URADILI!
ovo je rezultat islamskog terorizma i slabog interesa muslimanske zajednice da iskori te vehabije i teroriste iz svoji redova osveta
ahahah, klixu skače promet na ovakve događaje, naslovnica zatrpana, ajmo idioti ...
One koji vjernike i vjernice budu na muke stavljali pa se ne budu pokajali – čeka patnja u Džehennemu i isto tako prženje u ognju, a one koji budu vjerovali i dobra djela činili čekaju bašče džennetske kroz koje će rijeke teći – a to će veliki uspjeh biti. Odmazda Gospodara tvoga će, zaista, užasna biti!” (El-Burudž, 12–16)
“Oni žele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah želi vidljivim učiniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima.” (Et-Tevba, 32)
https://kiwifarms.net/data/video/694/694847-518a3baf6096388726e4e9ac7ca0336f.mp4
Ma gdje da zive na svijetu, oni djecu od malena uce da mrze muslimane.
@SarahH ajd ne serri, i muslimane od malena uce da mrze sve ostale, i da su samo muslimani u pravu, isti ste vi svi vjernici, ista kupina
Gledao sam video i pozalio sam :(