Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu ovi o holokastu. Nije moguće da su je roknuli jer su mislili da je bogata baba i da su htjeli da je opljačkaju?
garant su muslimani a hriscani odgovorni za holokausr!:))))
--- u Francuskoj, gdje živi najveća jevrejska zajednica u Evropi. Ali i gdje živi najveća muslimanska zajednica u Evropi. NAravno ne nagliti da vidimo da neko ovim nedjelom ne pokušava izazavati sukobe širokih razmjera u EVropi i na blsikom istoku.
Kakve veze danasnji zidovi imaju sa semitima koji su ustvari stanovnici arapskih, zemalja, nigdje veze one sto su rodjeni po europi nazivati semitima...ali de cifutska propaganda...
sad opet stupa na scenu schizofrenija prosječnog klix bošnjaka "šteta što Hićo nije dovršio pos'o", a s druge strane kmeee, kmeee, plač, pizd, heljp zbog sopstvene ratne sudbine, srebrenice itd.
hitler je bio hriscanin sta spominjes bosnjake?spomeni Nedica , Drazu, Kalabica i ostale holokaust izvrsioce!
p.s.....Karadzica,Mladica i jos njih 12 pojedinacno te vrs i mup tzv pc!:))).....a jos krace posrbice pravoslavne !:)))
nek su roknuli staru drolju
@poturica_14 debilcino jebao ti krmak mater koja te okotila.
ti Bog mater mahnitu
o boze.......nismo samo mi u vinklu....izgleda citava planeta.............
@ronaldklixraygun1985 kada u vrijeme nepogoda......pustis sve budale iz zatvora i ludnica.......dobijes ono sto smo mi imali od 92 pa sve do 2000
@ogledalce to je zbog onog potresa u Maleziji, kad su naucnici rekli da je planeta malo usporila rotaciju...