Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sviju naivni ovčica ovaj je bio največi ovan. Mislio da može dignuti ruku protiv Putina 🤣😂 a da ostane živ poslje neuspjeha 🤣😂🤣 bio je veći idiot nego što se mislilo.
Trebao je onda nastaviti pohod na Moskvu. Tada se pokazala prava snaga Putina - sjeo u privatni avion i uhvatio maglu iz Moskve - niko nije znao ni gdje se nalazi, od straha pred Wagnerom. Veliku grešku je napravio što je stao - čak i narod je stao na njegovu stranu.
neko u članku napisao "dignut u zrak u letu" i ostao živ na Zemlji.
Zar netko misli da je ovaj stvarno mrtav😅😅😅
Tips bio nestao niko nije znao za njega. I pred "smrt" se najednom pojavio i svaki dan avionom za Moskvu. Na klixu objavljen Flight plan. Predstava za ljude sa dva zuba.