Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi bi ovo također htjeli i podržavaju kod nas, gamad zatucana.
@Chandrakant Ne misli se da su ovo sve cia i mosad placenici nego da je ovo globalna ideja njihova, par njihovih kljucnih ljudi koji iskoristavaju primitivan narod i bolesnu ideologiju kako bi manipulisali njima.
Chand ... ma čini ti se , sve amerikanac do amerikanca na snimku ... pogotovo ova rulja dole , sve iz Kalifornije :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako i u Haagu treba, a ne zaje*avati se sa nekim 20 godina.
Islam je počeo kao usamljenik....i kako ide,stvarno će biti usamljenik ponovo,između Meke i Medine....
srbi su svi pederi,sta ce te jadni kad vas budu bacali👊 i kacavenda vam je peder,vi ste prave smrdljive,nacionalisticke,genocidaske pedercine...i vi i oni koji su vam omogucili da ovdje pisete👊
treba nama jedan dobar asteroid da nas poravna i kraj price..ha ya
Trebao bi klix voditi statistiku da vidimo koliko Bošnjaka podržava ovo. Znamo da je veliki postotak, ali eto zvanična statistika bi bila dobra. Mislim da bi i olakšala dobijanje azila u EU. Zabrinjavajući broj naših sugrađana podržava ovo. Ne volim ni ja homoseksualce, ali ovo je dno dna.
Islamisti su zlo i prema njima ne treba imati milosti, sve bi ih trebalo "sravniti sa zemljom".... znaci do posljednjeg covjeka i do posljednje dzamije na podrucju koje ovi radikalni ludjaci zauzimaju
@patriota,razguli prvi,dosadan si,daj primjer ostalima,mozda ce te neko i slijedit,pokazi se u praksi!!!ahhhha....
strahota koja mrznja se razvila u tim ljudima ubijaju se na najgore nacine da bi vise da se nadje neko resenje za sve ove ratove
bas me briga za idilu, na nase zivote u BIH stavite upozorenje UZNEMIRUJUCE
Smrtne kazne u Teksasu izvršavane su korišćenjem električne stolice, po čemu je Teksas bolji od ISIL'a ?
Ima li ovdje onih domacih vehabija imbecila :):): Ima ih kod nas ko govana, ustvari i jesu govna koja treba u septciku zatvoriti i zapecatiti istu da vise ne izlaze jer smrde :):):)
Religija je zlo.
Covjek je zlo.
Ne pisete da je Egipat proglasio Hamas teroristickom organizacijom. Hocu da vidim komentare, muslimani protiv muslimana.
Opet jevreji i zapad krivi jeli? Svaki narod ima svoj odpad: muslimani ISIS, srbi : cetnici, evropa : breivike i fasiste, naciste....
žalba odbijena
Pratim i ne mogu da vjerujem. Svakog JBN-og dana se objavi neki "uznemirujući" snimak IDIL-a. Svi znamo da su oni majmuni i zašto nas silujete bilo kakvim informacijama o njihovim rabotama?
pa da se skrene sa bitnih tema,ocigledno je