Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne idu u super bogate bratske zemlje Saudiju, Katar, Bahrenin, Kuvjat, UAE, sta ce na prljavom i pokvarenom zapadu koji ugorzava njihova vjerska prava ......da budu bombasi samoubice :):):)
Sad ce vehabije i "veliki" vjernici navalti sa minusima :):):) 3-4 SAD :):::)
crni vitez haha hahah hah ma da zapad je kriv sto se muslimani ubijaju izmedju sebe 1000 godina hah ahah ahah Zapad je kriv hahahhah pa zapad dosao kod njih prije 60-70 godina a sta je sa ostalih 1500 ????????????????????? Poplaviti zapad hahaha ha hah ahaha haahaha ne kontas ti sta je cilj onoga sto zapad radi sa kvotama muslimana koje pustaju da se dosele u Evropu suvise si plitak za to :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
potopit i mirna Bosna
Zamislite kolika muka mora biti da ovako bježiš iz zemlje..
Pa pobjeglo je iz BiH 1,5 milion za vrijeme rata sta je tu cudno
Upravo o tome govorim.. nije ništa čudno samo podsjećanje..