Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo on familiju svoju onu majmunsku dosta ga je vise koji je on faktor da se mjesa u sve,nek ga je francuski i njemacki predsjednik zacepio i nek mu nedaju vise da se mjesa! eno mu njegova posrana amerika jebem li mu ceri u supak sto njega nezakolju pred kamerom!
da, i? ma koga vi ljudi pravite debilima, zar ce se ista promijeniti nakon ovog silnog ceremonijala i """"""""PRENOSA VLASTI""""""??????? Sve sto mogu reci, HA HA Ameri i dalje vladaju irakom (ali ne jos dugo)