Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci on je kriv za ove celave bildere po gradu.
Teorija fitnesa je: Zivi intenzivno,punim plucima.Nije vazno koliko zivis,vazno je kako se osjecas kroz taj prozivljeni period. To je svrha sporta.
al\' u 96 godini pasa
Bas je bio pozitivan cikica :) nek\' mu je laka zemlja
R.I.P.
RIP starom! Ipak je pomogao razvoju čitave jedne industrije. A bio je jedan od rijetkih koji živi po principima koje zagovara. Zlonamjerni bi trebali da se uzdrže ako već nemaju šta lijepo reći!
Ovaj je reklamir\'o \'nakav mikser na top shop-u, a kad je umro, umjesto njega dolazi dzeko...
Da upravo tako, udala se za njega 1959, sponzorusa jedna, mora da je bila mladja od njega, 6 godina! Eto docekala je da pokupi sve pare, cekala je samo 51. godinu... Primitivac!
\"Izgubila najboljeg prijatelja\" Ovo govore žene koje se ne udaju iz ljubavi, nego zbog... hmm, recimo novca koji posjeduješ kada si fitnes ikona.