Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"On je napisao svoju prvu knjigu u 19. godini i vremenom je posto jedan od najpozntijih američkih pisaca\" Ostalo vam od ramazanskog programa \"post\", pa odmah POSTO.
hej, ne vrijedjaj, znam i ja za njega :D a to postajuci je garant bukvalni prijevod od \"becoming\" haha.
niko od čitalaca vašeg \"cijenjenog\" najposjećenijeg portala nikad nije čuo za ovu legendu. sumnjam da oni obrazovaniji i načitaniji (koji JESU čuli) za njega uopće posjećuju vaš portal - eto, i ja sam jadnik tek malčice obrazovaniji od prosječnog bosanca i stidim se što dolazim ovdje, ali nekad to bude da bih saznao (relativno) najnovije vijesti iz crne rubrike, nekad da bih se nasmijao nepismenosti, a nekad da bih vidio duhovite ili blesave komentare. zaboravili ste reći (ili će prije biti da niste ni znali) da je vidal bio jedan od najistaknutijih SAD gay intelektualaca - praktično se zadnjih 35 godina potpuno posvetio borbi za njihova prava. doduše, i ako ste to znali, možda ste se bojali da to objavite, znajući profil prosječnih posjetilaca. i konačno, kako se uopće može reći sljedeća rečenica: On je također imao bliske veze s porodicom Kennedy, POSTAJUĆI tajnik Jackie Kennedy, koja mu je bila polusestra. Valjda samo vi znate