Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka operacija pa i rutinska nosi rizik, kamoli transplantacija...
Vratite Dodari bubreg😂🐷
Joj "Bog ne dozvoljava da se jednom bicu uzme organ i da drugom" ma nemoj, Bog je kao hmmm ipak ne moze nek umre odmah, poslao sam mu bolest da mu bubrezi prestanu da rade, transplataciju ceka toliko ljudi i nek svi umru u mukama...ali sam pri tome vrlo milostiv. Nema to nikako smisla i logike. Ovo su tek prve operacije, sada ce se istrazivati zasto nije duze zivio, pa ce jednog dana da li kroz 5, 10, 50 godina doci do toga da moze da zivi 5,10,50x više.
Ma gdje to pise. Aj molim te da vidim..
tako je, nego ovi primitivci ne vjeruju u nauku i biologiju i najlakse im vjerom sve objasnit. ne znaju da su svinje jedne od zivotinja ssto imaju najvise zajednickog dnk s ljudima (oko 90%)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Operacija uspjela, pacijent podlegao.
Dodik bi preživio.
Njemu bi ljudski bio kritican
Ja imam tranplantirani bubreg.Bubreg mi radi 14g.Sta si htio reci,ni ti neznas sam "veliki vjernice".
Doživio duboku starost abd i dobrim djelima obilježio svoj život junače..
To uopce nema u vjeri. Pa u vjeri se potencira nauka i sve sto je za dobrobit covjeka. Imam i ja u svojoj familiji takvih, jest da je od zivih donora, al se mora medicina od kadavera razvijati.
Ipak nemoguća misija, iako je teoretski ukazivalo da je ovo jedno od mogućih rješenja, ipak Bog ne dozvoljava da se jednom biću uzima organ, a daje drugom!!!
Kako ne dozvoljava, ta jedes od ziivotinjskog porijekla, kako koristis koznu odjecu i da ne nabrajam dalje
tako je. treba komplet medicinu zabranit. ni flaster ne koristit. vratit se na babe vračare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)