Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako od ovih nasi niko ne umre, sve im jbm
Oni ne umiru ali zato država umire, mladi je napuštaju
To neka nova bolest, komplikacije sa imunitetom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa busterom ili bez?
Ovaj se svijet pretvorio u svojevrsno čistilište.Čuveni Dante je pisao o paklu , čistilištu i raju , A ovaj svijet je i u previranju i konfuziji ili Land of confusion o čemu su i Genesis pjevali 1986 , a o kakvim je vatrama pjevao Arthur Brown još 1968 da mi je znati.
Žalosna vijest,nije dobro takve vijesti gotovo svakodnevno čuti. Ali mora se znati da je PRIRODNI IMUNITET zakon, bio je to 1970 te a i danas.
Steta so nisu nasa ova trojica bi narodu olaksali
Čovjek bio veliki zagovornik boccc boccc. Eto sad imunitet..
Da svi političari da tako krepaju, to bi bila milina.
Kad ce dodo više odapet..
Sućut porodici. Bio je tih, tako je i otišao. Ovo je put koji se zove život a svi smo Božiji i svi se Bovu vraćamo
Dobro je i prošao, da nije primio bile bi još teže posljedice.
Zasto lijepo ne udarite veliki naslov kako je vakcinisani politicar umro od kovida posljedicom oslabljenog imuniteta od iste. Da nije bio vaksan mislim da nam je svima jasno kakav bi naslov gledali..
Jel vakcinisan? Ne postoji vakcina za smrt.
Vakcina sprječava teže oblike smrti ...
Komsicu ne gine ciroza ako ovako nastavi
Ee moj rodjo, On nam svima pusta da radimi sta hocemo al do roka odredjenog i bicemo pitani za ovo sto smo radili i zavrsimo isto ko i ovaj. POD ZEMLJOM !
Samo se vi vakcinišite,imaćete sve više upala pluća i pada imuniteta,a o smrtnosti da ne govorim.Dokazano je da vakcine protiv covida sve ovo rade.Bil Gates je rekao da mu je cilj smanjiti broj ljudi na svijetu putem vakcina.
Jbga neda se, baksuzi, pa što kažu neda se usranu do potoka, tako ni nama
I evropljani umiru