Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...al pazi mu face odvratne,svi ovi cifuti imaju nekakve njuske antipaticne i hinjave...
J€bo mu ja majku cifutsku izraelsku, najvece zlo na svijetu, poslije amerikanaca i srba,
Bas mi ga je zao.Volio bi vise da je 1000 drugih nego on ali eto...
I sljedeci odmah za njim!
Sto cifut moze da zivi, al ipak crko je jbo ga otac njegov
Bio je tako svjez...nenadoknadiv gubitak ?
Jedno govno manje
Vazno je da njegov legacy u obliku slobodnog i sigurnog Izraela snazniji nego ikad, puna podrska bratskom Izraelu iz Republike Srpske.
Ovi sve nesto podrska iz rs ili onako hahaha a jeste glupi a cim im nekoviz sarajeva od visoki piliticki na sceni nesto otpjevaju odmah se utisnu hahaha
Pa dobro drzavu su napravili na etnickom ciscenju i krvi. Ali danas da nisu ovakvi njih bi drugi poklali da nisu jednistveni . Kakvi god da su kao biznismeni su prejaki jer ulaganje u nauku i biznis je njih dovelo na takvu poziciju da oni arapi kaskaju za njima jedno milion godina.Dok ovi ulazu novac tamo gdje treba arapi prave nekakave hotele kupuju ferarije kupuju klubove trose novac u kojekakve gluposti.
Otego papke,i sta sad ?
poserem ga
teška mu palestinska zemlja bila
teska mu zemlja bila
neka gori u paklu ubijo nevine ljude 👿👿👿
krepo đikan
nek mu je sretno na ispitivanju