Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večeras na dnevniku RTRS-a gledajte: Pripadnik Handžar divizije izvršio napad u Hustonu
Ohohooooo cudo nije nosio crnu haljinu i turban, sigurno je u blizini negdje pasos neke od bliskoistocnih zemalja koji je pretrpio vatru ili cak pogotke...
a cvijanovicka ce dodati da je to jos jedan atak na rs
Nisu otkrili ime pošto je Amerikanac a ujedno je nezadovoljni advokat . Da je bio Musliman sad bi pisalo da je poslan iz Sirije da ima pomogace , uslijedila bi hapšenja itd.....
Vidim Hitler se vraća... sa osvetom.
Dernjo se Sieg Heil..
nacista, znači nije terorista, dobro bio sam se ubrinuo.
Blizu si ali nije bas takva definicija terorizma... I srbi su ubijali civile u ime ideologije velike srbije i svesrblja pa niko nike rekao da su teroristi.
Da mu je motiv za ovaj napad bio slanje poruke vlastima da se od n jih *iznudi* neki politički cilj, bio bii terorista. Od ostalih divljaka ovog tipa, teroristu izdvaja motiv za napad, i ništa više.
Sad ces vidjet kad kazu da je bio musliman, IDIL preuzeo odgovornost :))
White trash
Veliki gubitak za Ameriku i neonaciste.
"Napadač je navodno bio nezadovoljni advokat" da, nezadovoljni advokat-nacista
ja budale od covjeka
Jel govorio Đises maj lord?
Ali se dernjao alaoooouhuuuu ekberrrrr....