Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo mu je falilo da zaždije ludu kuću!
Ne kontam kako je preminuo , on mrtav ‘hladan’ seta zapaljen
Ako nije snimljeno nije se ni desilo. Covjece ti snimas, a on gori pored tebe. Kakvi smo ne ljudi postali to je cudo jedno. Pa da ti nije miris ljudskog tijela dao hint neki da trebas mozda nesto uradit, da ga probas ugasit
@2pac makkk moralista nas, hajde ti pomozi covjeku koji gori citav - cime ces mu pomoci? Svakako je covjek poceo da ga gasi 30 sec poslije. btw TMZ ti je tabloid site, naravno da ce novinar snimati. aj sad mrs
@2pac makkk koja si ti budala to je za ne povjerovat.On je Amer i nikad nije bio na usranom Klixu niti će ikad biti da pročita tvoj komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Johnny Storm iz Fantastične četvorke
Sam pao, sam se ubio
Lakse uzet mobitel i snimat nego prici i pokusat pomoci ..
@DonBanovan Nemas mu sta pomagat. Nije se slucajno polio benzinom i zapalio. Cojk je tako htio i sta sad, ko si ti da mu kvaris planove.