Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50 zračnih udara noćas na Hajjin u Siriji gdje je ubijeno preko 40 civila i ranjeno na desetine od strane terorističke organizacije USA . Svaki dan dolaze snimci ubijene djece od strane ove organizacije koja se u savezu sa Australijom,Francuskom,Engleskom itd Zašto to medije ne objave ,ili je samo terorizam kad krstaši ginu????
Dok jedni ublazavaju ovakve slučajeve drugi im napastuju djevojčice po gradu....
Nista tejzer, uzalud ubijanje.
u svijetu se ceka prvo da vide je li napadac musliman ako je onda je terorizam e jbg
Ok, ako nije terorizam, sta je? Degenrik je musliman, napakovao je auto plinskim bocama i pokusao da se digne u zrak. KAd mu nije uspjelo, pokusao je da pobije sto vise ljudi kako je znao i umio. isis ga je ovjerio. STa ti jos treba? Da je lud ili budala, mozda bi uradio jednu od tih stvari, ali ne sve. Ne razumijem koji dio vam nije jasan. Hajde objasni mi koji je mehanizam da objasnis zasto bi neko drugi to uradio? A ako nije musliman, sta je? Fanaticni mormon koji se lazno predstavlja?
Pravo ga tamo baciti u more neka ajkule dovrse posao sa njim
A IDIL više nije država, sad je grupa !? O mammu vam bem onu pristranu....