Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čini mi se da Singapur sada treba malo demokratije.
I jedan od najuredjenijih drazva na svijetu u svakom pogledu
Singapurski Tito.
I ovdje su od ne toliko bogate kao Singapur ali sretne zemlje, nacionalisticko smetlje napravili zemlju koja prednjaci i cije statistike u potpunosti odgovaraju statistikama jedne africke zemlje negoli europske. Zemlja masovnih grobnica,torova,nezaposlenih, neimastine, korupcije pocev od politicara-dojucerasnje fukare slijedi njihova desna ruka tuzilastvo,sudstvo,policija ,zdravstvenih ustanova,opstinskih stakora,kriminalaca,ubica,masovnih koljaca genocidne koji slobodno setaju ulicama.... kolana duga, slova nedostaje.
mozda bi i nama bilo bolje da se stranka zvala stranka narodne akcije...ova rijec demokratska sve sjeba...
Zemlju je uspio razviti zato jer nije imao demokratiju, jer nije imao Darke Brkane, jer se nije morao svake cetiri godine pravdati indolentnim gradjanima koje nista ne zanima i glasaju za kandidate koji su ispali najljepsi na plakatu. Da je tada u Singapuru na snazi bio ovaj demokratski sistem, oni bi danas bili ko BiH. Zato sam siguran da se mi nikad necemo razviti i postati izbiljna zemlja.
Nije bitna zemlja bitna je volja ako joj želiš dobro i da nešto napraviš od nje.....nažalost takvih kod nas nema.
E sad kad je umro doce neko i sve to rasturit
Naš prijateljski narod iz Singapura Pantiću. Šojić
Ti Leposava uzmi fictju pa sa njime svrctkaj po gradu, ne mogu singapurtjane da vozim u ficu... ;)