Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
85 godina brale, svaka cast. U tom poslu koji prebaci 40 g starosti taj je uspio
85 u cuzi ;)
njihov najveci mafijas je amater za nase mafijase...oni su na predizbornim bilbordima...policije i sudije ih cuvaju i odradjuju prljave poslove za njih...imaju milijarde a pred rat kokuzi bili...
Brisi komentare nepismeni admine. Postoji screenshot i njega valja objavit na fb 😂😂😂😂
Pa njemu je smrt dosla ko spas
Njegov advokat je nedavno izjavio kako Carmine u zatvoru nije dobijao njegu koja mu je bila potrebna, te kako je to jedan od glavnih uzroka njegove smrti. a jbm ti zivot! ili vi kasnite toliko sa vijestima ili mu je advokat predvidio smrt!? daj se malo uskladite!!!
U ulici Mehmeda Spahe zastave na pola koplja.
preminuo ZBOG posljedica
Po ovom se da zaključiti da je bio uzoran građanin i pravi biznismen koji je samo nesrećom završio iza rešetaka
Znaci nije da samo u Agu pravednike maltretiraju, ni ovom njujorskom hairilji ne daju da se lechi!
https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Ko mu jebe mater iskreno haha