Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sto mrzi sije nek zna da niko u Dzenet nece uci ako ima i trun oholosti, to je rekao Boziji Poslanik...Jedan vijernik ne smije mrziti bracu vjernike.
hahahahaha legendo :-))))
poznat po umjerenim stavovima prema zenama .. najvise kontroverzi je izazvala njegova tvrdna da zene treba tuci ako muskarca ne zadovlji u seksu, za razliku od ostalih teologa koji su da se zena kamenuje..
UMRO JE ZATUCANI TERORISTA .. dobra vjest .. jedan idiot manje
sta je turci ne RIPATE,PA TREBALI BI. ILI ONO VASE NA ARAPSKOM RAHMETALET I SLICNA BULAZNJENJA
obje strane negirale su ovu tvrdnju, prenio je BBC, ali Sarajevo-X odbija to negiranje, gledajuci na sam naslov... sramote!
de ba Pipo ne kaki,da se imalo informises o svojoj vjeri znao bi da ovaj nije bio musliman nego mušrik,i sva šitska ulema-rafidije su mušrici Ko god u dovi uzima posrednika taj je mušrik Oni sve cine da se razlikuju od muslimana... Od ezana,namaza,gradzenja kaburova kojim se mole,proklinju sve ashabe osim nekolicine koji su porodica Poslanika saws,oni kazu da je melek objave Đibril pogriješio i umjesto Aliji dao poslanstvo Muhammedu saws
Neka mu je vjecni rahmet i neka mu Allah Dz.S. podari Dzenet. Bosanci ga nikad nece zaboraviti! BIH4EVER!
Neka mu Allah podari lijepi dženet. Nama ovakvi ljudi trebaju. BiH4EVER
Sta cemo sad Tito te heebo?
ocel i kod nas bit dan zalosti?