Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ovoj drzavi prijatelji kad su joj politicari dusmani.
umiru lagano arhitekte rasturanja jugoslavije.jedan po jedan odlaze u pakao.rekao bi da je sledeca medlin.satanisti,jedaci beba i korisnici narkotika koji su dobija iz bebeni sluzokoze sede u beloj kuci.bajden je pod ogromnim uticajem klintonovih.oronuli starac.verovatno i on konzumira bebe.smatra se da se tako produzava zivotni vek.od tih ludaka me nista ne cudi.tramp je bio lud ali radio je za ameriku i prebogat je,ne mozes nista da mu ponudis.ovi su bolesni bajdenovci
ovaj ima rezervaciju u paklu hahhaha
Kada umre dobro humano bice, jedna zvijezda repatica leti po nebu, ostavljajuci svijetao trag cijelu noc!
Gudbaj. 😎
Kažu jikani stigla ga Božija kazna jer je mrzio srbe
RIP
jboater sebi 98 godina
ode Bob dole..
Oplakah 😂😂😂
Žao mi je .. mogao je još koju godinu izgurati :-D
Umalo do stoje.
veliki
Laka mu zemlja
FAHRUDIN RADONČIĆ NAJJBOLJI LIDER U BIH 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪❤️
Preminuo je on već prije, samo nisu mu javili
Sami sebi nismo prijatelji, nema tu pomoci!
Znaci prijatelj Bosnjaka muslimana = prijatelj BiH? Probosnjackomuslimanska = probosanska? Znaci to je fazon. To je građanska drzava? Islamska = građanska?