Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst je kao izvor uzeo portal :https://www.theunion.com/news/obituaries/obituary-of-frank-pedrick/ R.I.P
Klixe, kasnis jedno mjesec dana - ovaj covjek je vjerovatno dozivio srcani ili mozdani udar vozeci bicikl s porodicom i prijateljima u Glavaticevu. Nije u pitanju saobracajna nesreca niti pad u provaliju kako se u prvi mah pretpostavljalo. Covjek pao s bicikla u voznji i nazalost preminuo na licu mjesta.
"Biciklo"? Podajte rjecnik ovom novinarcicu.
@XajniN Točak ?
@HamoPipa I tocak je bolje od ovog sto su oni napisali. Cak se u mnogim slavenskim jezicima kaze identicno (npr. kolo u ceskom).
Pokoj mu dusi.Steta da covjek nije prije dolaska skontao ili se informisao da je kod nas voziti biciklo prava umjetnost i da je to isto kao plivati u bari punoj krokodila a da te ni jedan ne dohvati
kultura saobraćaja nam je ispod svake granice. krenuvši od osnovnih stvari kao što su davanje žmigavca, stajanja na pješačkom prelazu ...
neki ga poturica pregazio
i onda kazu biciklo je zdravo voziti
biciklo je zdravo voziti, ali majmini u autu ne podnose bicikliste.