Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardni Bošnjak. Dođe na Klix da veliča Tursku i pljuje po ostalim zemljama , nema veze sto mu je u Bosni katastrofa , siromaštvo i bijeda , jebes to gdje ćeš na Sultana , za vas ograničene i jeste Bakir da vam izmuze zadnju kap krvi
"Standardni Bosnjak dodje velicati Tursku"? Nema to veze sa Turskom, nego sa predstojecim izborima u EU i velikom mogucnosti da pobijede eksremne, pa moze ih se slobodno nazvati fasisticke stranke i sad ti nazovi "liberali" pokazuju misice ektremistima u EU. Ovo sa Holandijom je zapravo holandska izborna stvar. A sto se tice Erdogana, zaboli me quuurac kakav je u Turskoj, o tome odlucuju Turci na demokratskim izborima. Ako im ne valja, skinuti ce ga.
Turska postaje nesto sto niko sa zapada nece da prihvati. Ako i bude nekog velesvjetskog rata, u njegovom pocetku ce sigurno ucestvovati Turska. Postali su dovoljno jaki a i bitni u svjetskoj politici. Osim toga potezi Erdogana su majstorski, pa i svi svjetski imperatori mu zavide kako slaze svoje kockice. Vanjski dug su skoro vratili, a znamo da kad se to desi u nekoj zemlji,, rat je na pomolu....
Jes,a ovi sa zapada ako se udruze protiv Turske? A sigurno hoce
ma sta je vama, kakva bolan velesila i čisti od dugova!!ko kome zavidi!! cijeli svijet se smije erdoganu i njegovim glupostima, on propagandama zasljepljuje narod, a turci ko turci, samo da je "ratova i vojski", ko ovce bleje! tureska ekonomija je kriza, lira pala na 40 feninga, a bila jke 1,20km. thera narod da mijenjaju dolare u lire, oduzima imovimu, zatvara intelektualce, stalno ruši prijateljske odnose...i sta sve još..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Reciprocitet je da iz Turske u Holandiju odu svi holanđani i da iz Holandije u Tursku odu svi turci.
Srbi pišu da se mi trebamo iseliti u Tursku,a ja bi da mi njih iselimo u Rusiju.Gdje đikan nije bijesan ni đikanistan nije tijesan!
Mogu misliti sto se Holandjani boje Turaka - bas su im ekonomija i opstanak ovisni od Turske.. sto Turci tamo kupuju Beko frizidere.. Turci bjeze u Europu, ne obrnuto. Nijedan Europljanin ne bi u Turskoj zivio - ne samo jer je ekonomski zaostala u odnosu na Zapadnu Europu (place na razini BIH u prosijeku), nego jer je Sultan Jadogan svaki dan vise i vise vraca unazad.
nema mi odvratnijih ljudi od Turaka, a Bošnjak sam
@BalkanBošnjak da skinem gaće?
Turska EU kara samo zato sto drzi 3 miliona izbjeglica na lancu. Pa sad mogu i oni da ucjenjuju.
Za ove velicane turske srbije i hrvatske pogledajte sta bi bili bez eu bili bi nula! Iz eu najveci dio para ide u tursku! oruzije i indistrija turske je 90% Eu ...naši postadese gori pd cheda kafic zapad Lifestyle polu gole zene a velicanje inat turske ...IQ = 0
Erdogan misli da mu je Holandija neki dio Istanbula pa da može održavati neke skupove, mitinge podrške i sl...
EVO IH PLJUNUTI SRBI, SADA SAM SIGURAN DA SRBI VUKI NJIHOVO KORIJENJE.
Nizozemski kralj: "Pošto Turska?" Hehe
Hajde sinko malo proucavaj geografiju, ponajvise velicine zemalja, broj stanovnika, a nakon toga malo i BDP pa ako stignes svrati na klix da napises neki od svojih saljivih komentara.
@ferhat_80 pa holanđani ih mogu kupiti sve i još da im ostane da plaćaju bosanskoj dijaspori socijalu u nizozemskoj.
AMIDZA MIJENJAJ USTAV , UKIDAJ PARLAMENT DA TI VISE NE PODMECU KUKAVICIJA JAJA.TRUMP-PUTIN-ERDOGAN TO JE ZAKON I MOGU ENGLEZI SA NAMA JER TO SU PROVJERENI ANTIFASISTI.JE6I EVROPU OTRCANU PROSTITUTKU NA MORFINU KOJU JE ZIVOT PREGAZIO.
@BokirSDA Englezi antifasisti haha.
ne znam zasto, ali primjetim slicnost bosanskih politicara i turskih. svi debeli kao burad, sve nekakvo prstenje, i nakit, galama iz usta, patriJotizam, konkretno nikad nista.
Pa balkanski, pogotovo srpski. Recimo Seselj, Dodik, Velja Ilic itd.
Gledaj Bosnjaka i komentara. Hahahaha. Nikad to nije prezalilo Osmanlije niti ce.
Veličaju ih ko da su im krvi dali, samo zato sto su muslimani. Veličajte onda i Siriju.
Kako znas da su Bosnjaci i da recimo nisu Srbi koji se pretvaraju da su Bosnjaci? Inace ja recimo stvar gledam realno sto se toga tice. Ne znam bas interne stvari u Turskoj dobro i ne zanima me previse, medjutim ako je Erdogan takav kakvim ga opisuju prvrnstveno njemacki mediji, onda znaci da kao lider ne valja, medjutim kako to da ga Turci iz izbora u izbore biraju na demokratskim i fer izborima? Te vojni udar odmah nakon izbora, te pokusaji komadanja Turske, te ovo, te ono, a izabran?
BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NAJNOVIJE: Moraće i Švedskoj. A na kraju i Hrvatskoj. Fino kažem Erdoganu ko Miletu kako ćete završiti, a Mile mislio ne može njemu EU ništa, a Erdogan neće mu AMerika ništa.