Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu putina srbi pripremili vidi se da je od njih ucio zanat samo kazi pa dokle mogne kad ne opet lazi
Boli putina chuna
Mogo bi i ti izaći iz Obaminog šupka.
Putinu je bolje da se otrezni i da ne dovede u pitanje i Rusiju, znamo dobro da su Ameri rasturili bivsi SSSR, a ako Putin ovako nastavi i Rusija bi mogla biti manja.
"Rukovat ću se s tobom, ali želim ti reći samo jednu stvaru: trebaš izaći iz Ukrajine" Kao da ovaj idiot cini veliku cast Putinu sto ce se rukovati sa njim :-) Moze samo kasnije u memoarima da pise da je imao cast da dodirne jednog od najvecih svjetskih lidera, a njega ce i Kanadjani zaboraviti cim mu istekne mandat.
Putko: E necemo! :)))))
Ovaj Putin kao ima muda k'o kokosove orahe, jase medjede, kobre mu puse kur@c, a nema ni malo kicme da prizna da su ruski vojnici okupirali dijelove Ukrajine
Ako zvanicno udju, zauzet ce ih za 7 dana. Ovako salju taman dovoljno da prave nestabilnost, dok ovi ne popuste.
Putinu je bolje da se otrezni i da ne dovede u pitanje i Rusiju, znamo dobro da su Ameri rasturili bivsi SSSR, a ako Putin ovako nastavi i Rusija bi mogla biti manja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...simpa verbalno prepucavanje :)
lik5555 Ovo pitanje je bilo bespotrebno... Drug komi nije ulazio u konflikt izmedju Ovih i Onih... :)))))
To ti mislis... Meni se ipak cini da ti pokusavas isprovocirati nekoga...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)