Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba novinarcic ovo je necuveno koliko stamparskih gresaka imas? Jesi li ti normalan ko ti dade posao?
@KrkyBGood PO tisucu puta ti kazem LAZES.
Ma Albanci su legende! Oni se ne mrze, vole se i njima je najbitnije da si "Albanac". U Albaniji imas Albance muslimane, Albance pravoslavne vjere i Albance katolike ali opet se ne mrze i njima je bitno samo da su oni "Albanci" sve ostalo je totalno nebitno.
@MoRamboMedzugorja zato sto au ti katolicke i pravoslavne vjere mirni i postuju drzavu albaniju . Ne traze nikakve entitete da zatraze vidjeli bi kako bi za 24 h ih pola nestalo.
@MoRamboMedzugorja npr u Bosni imas Bosnjake pravoslavce, katolike i muslimane, i sada jedni Bosnjaci pravoslavci su napravili genocid nad muslimanima Bosnjacima, i problem je sto ovi Bosnjaci nece da priznaju da su genocidni, dok im drugi muslimani Bosnjaci govore da su oni genocidni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa jebe ih pelješki most
Ko tzvana hercegbosna i Hrvatska, samo što je kod nas tzv hercegbosna južna, a ne sjeverna.
Hercegbosna je tv kanal u BiH o čemu ti južni/sjeverni?
kako su samo oni nadrealisti sve pogodili. https://youtu.be/L1nWK705jGI
Koja ironija kad mi neko kaze da vjera ne dijeli ljude....pogledajte Irsku i Sjevernu Irsku. Jedni i drugi su Irci, a mrze se zato sto su jedni katolici, a drugi protestanti....