Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOVI DIZAJN KLIX-a je za 0 bodova nepregledan...ne znam ko vam je ovo prodao ali je UZAS UZAS UZAS!
U pravu si roki, samo što im je i 0 bodova mnogo. Nisam ih posjećivao zbog toga
Kaze presjednik koga su amerikanci postavili.
@Jugosloven << Amerika, Britanija, Francuska i sve kolonijalne zemlje, plus Vatikan! Svi oni kojima su zijezde na zalazu. Ostaje im samo da obnove kolonijalizam na ovaj ili onaj način!
Umiješane su sve zemlje čija je zvijezda na zalasku. Potrošene spolja i iznutra sada idu na novi klonijalizam uz pomoć Svojih crkava!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko jos pita za nesto ovog klauna .
JoseDeLaPuta
Tursku bi trebalo naseliti Kurdima da se i oni jednom smire. Turci za kurde kao Jevreji za Palestince. Zbog cega to do sada nije uradjeno, samo se nagadja.
Kurdima treba pustiti put do RS-a!
Šokiran sam.
Bosnjacima smetaju svi koji se bore protiv idila, zanimljivo!
Bemvasviju <<< smetaju nam svi koji bi htjeli, preko žutog i šćepe i dragana, biti gazde mimo građana BiH!
Bošnjacima smetaju svi, koji bi - da preko Žutog, Šćepe, Dragana i Mileta ( osovine zla u BiH) vladaju Bosnom i Hercegovinom!
ma što zna čojk lagat kaku bolan tursku oni torade kroz bosnu zato jer su izbjeglice zaobišle bosnu pa da makar šta bilo otpadne i u bosni
Rat protiv kurda nafta na crno..a onim atentatima prije izbora vise ni rijeci...
Šijjo bolesni, ne voliš Tursku jer su Turci sunniti.. Koje su prokletinje ove šijje. Oni su poput krstaša. Gdje god su došli, napravili su pomutnju i haos,i onda stanu po strani fol da se brane, a sve su oni krivi. Iran je rasadio zlo zvano šijjizam i čitav islamski svijet su doveli u haos. Sad će vlaščad da mi puca minuse, jer oni su svakako slijepi da bi išta i znali...
Isto kao i ti majmun smrdljivi koji misli kad pere noge samo vodom da mu ne smrde...treba ti sapuuun maminu ti pizdu....
@Jedan_od_mnogih Incestu s krmećom glavom... sikter kačavendi da te malo spermom zalije...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nekrijumcari...prodaje je uredno....
to svi znaju osim "naivnog" erdogana...
Gle đikana jesu zapjenili, jel vam to Dodik opet malo pustio net u Đikanistanu? :))))))
Pa zar je ovo "demokratija" koju je "velikodusna" Amerika poklonila narodu Iraka, da se ovako javno klevecu "posteni" Nato saveznici i saradjuje sa "diktatorom" Putinom. Izgleda da je Iraku potrebna nova doza "oslobadjanja i demokratizacije". :))
Ma nemoguće :)
Klixe ne vidim da ste u članku iznijeli činjenicu da su Sirija i Irak ruski saveznici? A to mijenja mnogo toga...
Sta to menja ? Turska napravila invaziju na tudju teritoriju, Irak im zapretio, ovi ne zele da odu, sta to kaze o Turcima, obaraju Ruski avion zbog 7 sekundi, a oni celu trupu pozicionirali u Irak.
Varaga, po svemu sto si naveo, sta se da zakljuciti? Zaboli neka stvar Turke sta ti mislis o njima... :)