Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve samo metak može zaustaviti.
@DarthRevan ovu vijest je prenijela I nasa nacionala televizija ABC prosli mjesec u Australiji i nije laz. Isto ovo je bilo i na BBC-u I Al Jazeer-i.
Moje je mišljenje da je ISIL jako oslabio, pa „preuzima odgovornost“ i za pojedinacne napade obicnih psihopata, samo da bi potpaljivali tu „islamofobiju“. Nazalost, u svijetu se moć mjeri u parama, pa tako i mediji rade na principu senzacionalizma, i na istoku i na zapadu. Shodno, neki pokret kod muslimana sa #miriljubav nema mnogo snage u odnosu na vijesti kako neko sa sa macetom napadne ljude. Slazem se da nedovoljno rade, ali mediji su glavni problem.
"napad mačetom terorizam" a napad štenetom ? ili piletom ?
@debuger4 terorizam!
Cudo nije reko Hristos se rodi
Sta je ovo u zadnje vrijeme samo se macetaju.Nema ak-47 u Evropi?Debili neki da je htio nekog ubiti kupio bi vatreno oruzije.
"napad mačetom terorizam" a napad štenetom ? ili piletom ?
Kako se definiše terorizam? Na koji način treba nekoga ubiti da bi to bio terorizam?
@Surogat varas se,bitno je izgleda ime........jer kad jedni ubiju bude terorizam a drugi kad ubiju bude cin pomahnitalog ubice
kod tebe postoji sumnja da nije bio? Sta bi ovo po tvom moglo biti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce to kad primas Arape k'o da svi imaju inzinjerske i doktorske diplome, ja ih ne volim vidjeti na ulici dok su samo turisti, a ne da se jos pocnu naseljavati, cigane mozes nekako podnijeti, barem su nevjernici.
I PREMIJER PROLUPAO cuj terorizam pa nije svako cakijanje terorizam
na nebu sad vlada logisticki pakao ,ko ce obezbediti tolike device ,cak ako podele i one sa "visilom" nema dovoljno ,morace se https://en.wikipedia.org/wiki/Hymenorrhaphy
mozda je mesar pa praksu imo na cesti
Problem je što se pojam „terorizam“ veze iskljucivo za muslimane. ako je napadac musliman, onda je terorizam. ako nije, onda nije teroriizam. Nazovi ga kako hoces. strasno je sto se desilo. nema opravdanja. ako je lakse nazvati ga terorizmom, zovi ga tako. mada, ne bi nikome trebalo biti lakse ako se stvar nazove ubistvom.
A nešto i ne vidim volju muslimana da se ograde od ISIL-a i i divljaštva koje provode "u ime Islama". Samo jadikuju kako ih svijet ne voli a nikako da se ujedine i žive onako kako i nalaže sveta knjiga. Al eto. Lakše je govoriti da je svijet islamofobičan nego pokazati ljudima šta je zapravo Islam.
@oleeoleeolo mamu i tebi i tome sto si mu odg...........jebo vas ISIL i muslimani,halo glupani..........vidite li sta pisete,vi mrzite muslimane pa su vam svi kao ISIL.zar ne moze biti tako ha hajvani maloumni,znaci stoko jedna........ubica je ubica a zrtva je zrtva,kontate stoko jedna.......nema veze ime i vjera,jebem vam pleme zatucano i ne odgojeno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mačeta mačizam. ma pukao lik od sile informacija na tv
Nemaju budućnost. Oni se jadni slomiše od napora kako da taj događaj nazovu umjesto da razmišljaju kako da se nikad više ne ponovi.
Reče neko iz jedne od zemalja zapadnog Balkana da Belgijanci nemaju budućnost. Nije žalosno, ali jeste smiješno. A i glupo.
@sezam.susam Hajd jarane, šta bi ti da si belgijski premijer? Šta bi prvo napravio ? Dumao oko toga kako da nazoveš ovo ubistvo ? U koju kategoriju da ga staviš ? Dok ti o tom razmišljaš, slijedećeg tjedna nova glava pada. Pa ti razmišljaj do sudnjeg dana...
PRIKAŽI ODGOVORE (35)