Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je i Alija nudio Bakira haha
Hahahaha
LOOOOOL
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljudi prave leteca, i autonomna vozila a on nudi sina za razmjenu WTF koja Vam je godina
Govno nek se on sam razmjeni za zarobljenike bezmudica
A gdje su ta leteca i autonomna vozila?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sazn'o da nije njegov...kreten
Šta kaže majka na to?
tako se to radi.. A ALIJA JE NA BAZENU BIO DOK SE KLALO. KAAMO SRECE DA JE ALIJA BAR 90TE UMRO
Izgubio rat još bi da sina uhljebi kod neprijatelja da ga hrane.
Sto Alija ne dade sluntu Žiku,hebem te mrtva
Podsjeća me na srednji vijek, da li se sin slaže sa ovim prijedlogom?
Kakav bolesnik.
Zar još nisu to završili? Koji demagog.
Kao i naši politički šalabajzeri. Djete svoje su spremni žrtvovati zaradi vlasti, a nama nije jasno kako mogu nama, običnoj buraniji, da rade neke stvari. Klima se gospodinu vlast, izgubio je rat, pa očajnički pokušava da uradi nešto moćno kako bi se održao. Čuj on će dati sina hahahahahahaha. Bolje bi mu bilo da nije počinjao rat koji nije mogao da dobiti!
Potukli ih Azeri do nogu. Sad mole za milost. Tako to bude kad 30 godina nanosiš zlo, a onda ti se duplo vrati. Tako će i srbendama biti.
Sta bi rekli Palestinci na tvoj komentar?
Jermeni kao narod postoje 3600 godina. Nazalost Zapad je u njima uvijek vidio male Ruse i narod preko kojeg ce Rusija dobiti izlaz na Sredozemlje. Zato je Zapad Gurao Turke da im ovo rade. To je hrabar i cestit narod koji nije zelio rat nazalost tu su gdje su i cekaju da vrate sve ono sto je njihovo! a ovaj rat nisu izgubili nego su predali Karabah. To ne kazem ja vec penzionisani Ruski general Timotijevič. Rusi su ovo maestralno izveli
Ti ćeš ostati u historiji Armenije da si izgubio rat za mjesec dana.
🤣, izgubio? pa sto onda Azerbejdzan pristade na mir a mogli su sve zauzet? i na Ruske mirovnjake? glupi Mujo ne razumije geo strategiju i ne razumije da je ovo bila maestralna akcija Rusije!
Ne kontam!
Zanima me jedna stvar kad su izbori u ovoj Armeniji? Tukne mi ovo nesto pravo
Jel to tvoj sin vrijedi ko svi zarobljenici? Razmjena može samo vojnik za vojnika, tako je i Staljin radio... Nije prihvatio zamjenu generala za svog sina..
a garant je hairlija kakav 😁