Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su i fikreta ubacili sa zarazenim osobama pa 10 mil lik dobi hahahahahahahahah
@errorcode05 Uzmi malinu lakše se diše. Pa kako nije smiješno kada jeste, evo dok pišem komentar kontam da je malinar za..o državu i opet se valjam.
@BulevarMalinjaka Srbi oduvjek podržavaju diktatore i divljačke zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva je ovo pogana kultura. Evropa treba veliki debeli zid napraviti da ovi ljudi nikad ne dođu vamo.
Bolje bi nam dosao zid na Drini, preko su veci divljaci nego u Indiji 😕
Zvučiš ko Trump kad se obraća Meksikancima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hindu marva neotesana.
Ovako se i Komsic bori za svoju fotelju
Joj kad procitam ove komentare od bulevara dodje mi zapalim pc i odem u sumu da zivim koji si ti retard je ,. ti pas ma... glupu.
U jednu ruku je krsenje ljudskih prava, u drugu ruku i nemaju drugog nacina da debilima objasne da postuju policijski sat. Plus kurcenje bez maski.
Kofol policijski sat a tamo u pozadini auta i kombiji prolaze
Federalna policija treba u Banjaluci ovako uspostaviti red. Kaljavi cincari samo postuju glog preko ledja ili u gyzicu.
Ovo Klix postavio clanak samo da nam pokaze da ima gore nego kod nas.
Policajac: "Zašto ste na motoru vas trojica"? Vozac motora se okrenu i rece: "Uh izgleda da su nam dvojica spali...bila nas je petorica".
Vjeruj mi a u to sam siguran. Ima da vas se stide!!!! Sve će priznati sto ste loše uradili. Priznace i genocid i sva nedjela sto ste činili!!! I opet ce vas se stidjeti!!! A OVU PRELIJEPU DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU ĆE VOLJETI!!! Ti si glup a i mnogi takvi... Ali dolaze nove Srpske generacije, pametnije i koje će biti zrelije i biće patriotski nastrojeene prema BiH!!!!
Ti ćeš biti i proći kao i mnogi.... Možda nećeš ti a koliko vidim ni ova generacija vaša neće doći pameti... Doći će vaši budući naraštaji.... Oni će morati odgovoriti na mnoga pitanja ono sto ste vi uradili... Sto ste im ostavili a ostavili ste puno lozeg...
Bulevar malina/Tako je i sirotinja ginula za druge, kao što ti gines ovdje na kliksu..... Otvori svoj frižider biće ti sve jasno!!!!!
Bulevar malina/Koji si ti bijednik u duši... A pretpostavljam da si i sirotinja... Žalosno što toga nisi svjestan!!!! Živiš u zabludi.... SIROTINJO!!!!
Cirkus
Tako rade i u rš,eno u ukc u BL im je novi.klaster
video star mjesec dana, kvazi novinari