Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britansko zločinačko pleme koje je do prije nekoliko decenija porobljavalo pola planete zemlje nama govori o ljudskim pravima, pa dođe neki bošnjo i vjeruje zločincu. Sve što bijeli šljemovi izvještavaju sa terena je čista laž i propaganda. Istina je da je narod Sirije žrtva u obračunu velikih sila, a najveći krivac za to je vanjski neprijatelj Sirije, narod sirije je izabrao koga će podržati a mi trebamo podržati narod Sirije.
http://www.bosnjackooko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1875:100-tna-istina-o-situaciji-u-siriji&catid=3:komentari&Itemid=70 Za sve one koji žele znati o stanju u Siriji, niko drugi sem Zlatka Dizdarevića nemože bolje pojasniti.
a rusi se mole za mir u svijetu bez agresije i subv.aktivnosti
SAMO Züruck i USA i TURKEY i RUSSIJA i onu budalu smijeniti( uhapsiti) i sve će biti uredu i naravno i UN nazad. Pobiše djecu bolan, krvnici kada vidim ove sile u siromašnim zemljama volio bi da derne mega mega Meteor u zemlju i da je rasturi.
Ima nas koji smo možda proživjeli i veće ratne strahote nego oni koji pokušavaju na perfidan način povezati Ghoutu i Sarajevo radi izazivanja empatije u ljudima, ali šutimo o tome. Neosporiva činjenica je da ljudi ginu tamo. Dok večeras liježete u topao krevet, sjetite se toga. Ali ne nasjedajte na propagande, koristite alternativne načine prikupljanja informacija. Budite uvjereni, da su nam zajedno, kao američkim vazalima, plasirane vijesti koje su zapravo u malom postotku istinite.
Djevojčica Bana Alabed koja je postala popularna 2016. u javljanjima preko Twittera iz Alepa, kako su joj to možda zadnji trenuci, kako ih Assad ubija...sad se naprasno pojavila u Ghouti. Onaj tko joj održava račun, ima zavidnu razinu poznavanja engleskog.
Bijele kacige, rekao bi čovjek kako su to divni ljudi, humanisti koji spašavaju jadne civile. Nitko je spominje kako su obučavani u Turskoj od strane bivših britanskih časnika, a u slobodno vrijeme kad ne gase požare, igraju se s puškama.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Rusija i Iran i Assad su Udruženi Kjafirsko zločinački poduhvat koji ubijaju muslimansku ženu i djecu i ostale civile. Zašto se ne javlja Kavazovic rejs da osudi ove napade. Ne smije djubre prodato da se zamjeri sa Irancima, koji na godišnjem nivou lijepu svotu uplate mu Iranci , njemu i vrhu SDA, da ih niko ne proziva u BiH, da slobodno mogu širiti svoj "islam", a u Iranu nema ni jedna sunnitska dzamija. A evo i vidimo kolko su muslimani pa ubijaju muslimane.
Djesi Erdoane kuco stara... Nesto se ne javljas...a ja .... ti ono ko fol boris se protiv "terorista" kurda, da bi zauzeo teritoriju i tudju zemlju... ma reko, nismo te oddavno culi da nam malo laprdas i u fol napadas izrael i suosjecas se sa muslimanima svijeta. ma boli tebe karina ko i ostale lidere.