Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek\' ima neko da i njima kaže ma mrsh vishe ....
Tako to rade pametne i prave drzave. AFERIM
bravo bravo proevropskiorijentisani :) u EU cete kad na vrbi rodi grozdje
..sada ce izrael da zove dodiga u posjetu ponovo..ovo je sansa za RS ..
Kòbilicu majke ti ne trabunjaj !!
Nasilnoj,nepravednoj ,arogantnoj divljoj,necivilizovanoj izraelskoj politici koju zacudo u svemu podrzava SAD neko mora biti posten i reci DOSTA !! Koliko samo pati Palestinski narod,a cijeli svijet gleda i ne reaguje.Jedini je to uradio gospodin Erdogan te mu hvala na tom gestu.Valjda ce on motivisati i druge da se pomogne ugrozenim Palestincima i da konacno dodz do pravog mira na bliskom istoku.
Glupavi Turci,odnijeće ih izraelski cunami ako budu čačkali mečku.A vidim da ovi domaći turkofili imaju internet erekciju,kao Turci će nauditi Izraelu,za sve neupućene u snagu Izraela neka proguglaju malo o arapsko-izraelskom ratu.
Ali pazi, on će odluku o posjeti Gazi donijeti nakon razgovora za egipatskim zvaničnicima. Tamo više nema onog američkog plaćenika Mubaraka što znači da će se stavovi Turske i Egipta uskladiti. Ako tu još dodamo i Iran, za rezultat imamo tri najveće regionalne sile koje sarađuju protiv cionista. Za Siriju, Liban i Jordan ne treba ni pitati, oni se podrazumijevaju. Samo da Iranci razviju kakvu nuklearnu, ni ne treba im golema, i biće čimburijade po Bliskom Istoku. Meni je 19 i aBd bio bih vrlo rad otići dole. Ne zato što nemam pametnijeg posla (au contraire) već zato što mislim da je konačno došlo vrijeme za naplatu. Djeca Palestine će vratiti ono što im pripada. Palestine tomorrow will be free... :)
Hriscansko krstaski cionisticki rat i konstantna agresija na sve nacije svijeta ce se zaustaviti.......zivi pa vidjeli.......ako ne ratom, priroda ce dokrajciti sve sto je pogano........!
Imaju turci nekog iza djale, vjerovatno svabe. Nemaju oni damu ovako na americku raju sami krenut.
ERDOGAN..............THE BEST..............
Pratite desavanja zakuhavanja na ovom forumu. http://dedzal.info/forum/index.php?topic=41.0
Pa prije bih rekao da se pravi opet zapadni i istocni blok (sa izuzetom nekih zemalja). Npr. u Rusiji, Kini, Indiji i ne živi bas toliko muslimana (osim jednog dijela Kine gdje žive Ujguri).
Mislis na ono \"Pomozi majcice Rusijo, ubise nas NATO zlikovci - kuku lele!\"
Zakuvava se zakuvava... Blokovi su izgleda napravljeni, jedan krscanxko-jevrejski, a drugi islamski, i zna se sta ce iz toga iznici...Isto sto je izniklo i u BiH samo vecih razmjera...