Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li i jedna država sa kojom se Tramp neće zavaditi- počev od meksika, preko država južne amerike,irana, kine, njemačke i ostalih u EU, turske,koreje,sad i rusije ?
potpuno si u krivu...sve te sukobe i ratove su zapoceli bus,klinton i obama...tramp ima samo jednu ideju...amerika prije svega....kao sto je rekao...necemo biti svjetski policajac...vracamo vojsku u ameriku a branit cemo samo onoga ko plati...
ovo uopste nije problem izmedju rusije i amerike vec izmedju amerike i kine....kina je vojno pretekla ameriku u svemu i za 5-6 godina imat ce 10 nosaca aviona a sve i jedan veci i moderniji od americkih....da bi odgovorili na kinesko naoruzavanje amerima treba novija tehnologija i puno vise oruzja...i zato se mora prekinuti sporazum o nenaoruzavanju nuklearnom tehnologijom....
ja kad lazem obicno cesem lijevo jajce oni cesu usi
naprdjivanje za oci javnosti, za nas da imamo sta komentarisati na klixu. a njih dvojica sad vjerovatno jedu kavijar u jacuzziju u st petersburgu..
idioti !
Rekao je jednom jedan prorok da će žuti čovjek biti posljednji američki predsjednik.
Mogu i ja reci sta god hocu. Sta sad, to cemo babine gatke uzimati kao vodilju u zivotu ili vanjskoj politici?