Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve za demokratiju. A da je izašao na glasanje i dao glas Obami, ne smijem pomislit šta bi tek onda bilo. Ja sam svog suradnika prijavio šefu da je glasao za SDP. Treba li reći da se to na njemu već primjeti. Nije dobio otkaz, ali se vidi... Deško će ako potraje ovako sam dat otkaz jer mu je na poslu postalo ko u paklu hehehe Samo prijavljuj crvene majmune, direktoru, vlasniku, šefu, komšiluku...
Ja budale žene.
prof Oak: \"Are you a boy or a girl?\"
rutavom momak dao nogu pa poludio haha
E ne mogu vjerovati da neko ne može pobjeći od auta !
@ Istorija se ponavlja, hehe, Progoni, žatvaranja i batinanja ako si za opoziciju, samo čekaj, već je počelo polako. Drmaće opet pendrek naš SDA-OVCO znate da se jedino nasiljem i prijetnjom ratom mozete zadrzati u vlasti, ali ne jos zadugo, ne zadugo bakir je vec na putu za zatvor samo je glup sto misli da su mu ameri prijatelji koji ce ga zastititi za par zlatnih kasika i vece \"prijatelje\" od bakira su ameri skinuli samo gledaj! SMRT FASZMU!
Lici na Messija hahaha :D
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? @commi\"Ja te neću prijaviti jer te ne poznajem. Ali prijaviće te neko. Nekom si i ti stao na žulj. Prije ili kasnije prijaviće te nekome kome je to važno. Pa će te prijaviti i da si u sindikatu, pa onda kad počne batinanje... Istorija se ponavlja, hehe, Progoni, žatvaranja i batinanja ako si za opoziciju, samo čekaj, već je počelo polako. Drmaće opet pendrek naš\" (skriveni komentar) Proganjanje opozicije...upravo to sto opisujes, ISTO TO su radili i nacisti, pa cete i vi zavrsiti kao i oni.
@rutavi ...drma samo tvoja glupost :)
Ja te neću prijaviti jer te ne poznajem. Ali prijaviće te neko. Nekom si i ti stao na žulj. Prije ili kasnije prijaviće te nekome kome je to važno. Pa će te prijaviti i da si u sindikatu, pa onda kad počne batinanje... Istorija se ponavlja, hehe, Progoni, žatvaranja i batinanja ako si za opoziciju, samo čekaj, već je počelo polako. Drmaće opet pendrek naš.
rutavi ti vjerovatno imas izdepiliran anus
@rutavi ..de, i mene prijavi...al\' drito u sipu :)
@herc ...sve ti je to u pet deka...kad se sjetim 90-e i onih mutanata u stranačkim kolonama (sds, sda, hdz) po sarajevu...pustio se primitivizam sa lanca...
i onda kažu da smo mi kao nešto loši, kod nas odmah krenu rasprave, politika, nacija, vjera... dakle isti smo kao i sav ostali svijet, još nismo počeli da se gazimo automobilima, ali to znači da imamo prostora za \"napredak\" da uđemo među \"normalne\" nacije.
Kakvi komunisti,oni su mala maca kako cionisti Amerima ispiraju mozak:A za facu se slažem,stvarno nije faca normalne osobe.
@fešnguru vidi je, ko da je sandžo pravio, pekar pridržavao, a bakir u sefu hranio zlatnim kašikama. ama ista naša zlatna mladež u pet deka!