Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOZE CRNAC POBEDITI U IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA USA
vise sansi za pobjedu dajem obami, a i volio bi da pobjedi zato sto smatram da bi time i svijet imao neke koristi pa tako i mi.
samo molimo Boga da se ne desi nekakav \"slucajan\" teroristicki spektakl u americi koji bi automatski updateovo trenutnu glupu americku vladu sa jos glupljom .. McCainovom ...
imaš ozbiljnih pravopisnih problema
Ultimativna kombinacija bi bila da se kandiduje zena crnkinja za predsjednika, jao mogu misliti ccc. Zamislite de se kandiduje Oprah Winfrey za predsjednika amerike, jao jao, ej to bi bilo do sad nesto ne videno.