Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bre sada medjer mi ispadosmo u pravu,sada i celi svet vidi sa kakvim smo se mi zl om uvatili u kostac,ali Evropa treba da bude srecna jer je Srbin Pravosramac stao bre na njenom braniku.Zivela Otadzbina i smrt sevdalinkama.
Mi u RS smo strogo protiv tog zakona. Burke su zastita nasim herojima i idolima koje zlocinacki Hag uporno trazi.
Stvarno je zanimljivo govoriti o necemu sto ce tek biti na jesenu, ko zna mozda padne vlada ko sto se dogodilo sa Belgijom.
Kemal Ataturk je zabranio nošenje burki prije 50 godina. I to u Turskoj 99% islamskoj zemlji. I niko nije dizao nikakvu famu i buku zbog toga već naprotiv. I zašto bi neko u hrišćanskoj Evropi posle 50 godina pravio bilo kakav problem zbog toga. U pamet se ljudi...
Dule jesi ti tupko,jelde da jesi malo? pa volu jedan kontas li ti da je i u federaciji svo normalno stanovnistvo neovisno o vjerskoj pripadnosti protiv nosenja istih? ne kontas zato sto si produkt zla i mrznje!
Slijedeća koja donosi ovakav zakon je Republika Srpska