Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja mislio da je za nasilje u Venecueli kriv Suljo Veličanstveni :)
Rubi je kriva majku joj lopovsku
Proklet bio onaj ko izmisli ove sapunice. Totalno zaglupljivanje i gubitak veze sa stvarnoscu cijelog naroda, pogotovo zena. Sjediti godinu dana svaki dan pred tv-om, pregledati preko 300 epizoda da bi u prezadnjoj epizodi vidio pronalazak stvarnih roditelja glavnih likova, a u zadnjoj njihovo vjencanje je toliki idiotluk da se rijecima ne moze opisati.
ma pusti ti to, ono nema se niti se moze sta drugo pogledat vise od ovih silnih sapunica, svaki kanal serija za sreijom, ubi jbg u pojam.
Za sve je kriva Esmeralda :)
Jel' ono nasa zastava u pozadini? :)
klasični komunističk obrazac, nismo mi krivi, nego unutarnji i vanjski neprijatelj, sapunice vjerojatno spadaju pod vanjskog neprijatelja, ako su meksičke...
@Sinisa, pogledaj malo stanje u ovoj zemlji prije nego što dođoše komunisti pa vidi koji su bolji za narod.
kako da čovjek pogleda stanje prije nego su komunisti došli na vlast, živjeh u doba kad su komunisti bili na vlasti, nije mi se nešto sviđalo, sve probleme pomeli pod tepih i vodili ih kao rješene, to ide dok postoji diktatura, nakon toga otvorio se pakao, da su probleme rješili, tog pakla ne bi bilo.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)