Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Brate, da Egipat izvedeš na pravi put i zaživi šerijat. Svaki musliman obožava All.aha i voli šerijat jer je to All.ahov zakon !
Prve četiri stvari koje je uradio novoizabrani egipatski predsjednik Muhammed Mursi: 1. Donirao je svoju platu Egiptu 2. Zabranio je postavljanje njegove slike u bilo kojoj od vladinih zgrada, te objavljivanje bilo kakvih čestitki u novinama povodom njegove pobjede 3. Primio je majke ub.ijenih sa protesta protiv Hosnija Mubaraka, te obećao da će se ub.ice pronaći i kazniti 4. Poručio kako njegova pratnja ne bi smjela poremititi promet i saobraćaj, te odlučio je radije ostati u svojoj kući, nego se preseliti u predsjeničku palaču.
Ti si u kamenom dobu, ali ti i tvoji sljedbenici to ne vide ! HEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHE
Sad nazad u kameno doba..
@kemo Fino za čuti. Malo me to podsjeća na Liaquata Ali Khana. Nadam se da neće završiti kao on.
@Talib \"Nezaboravite da je on školovan u Americi.\" Na stranu gramatika, ali koje je značenje tvoje izjave? SAD(Amerika) ima najkvalitetnije univerzitete u svijetu, pa mislim da bi mu to trebao biti nekakav plus u životu. Pojasni.. \"Egipatski muslimani moraju da Šerijat uspostave džihadom\" Prvo malo je megalomanski da ti objašnjavaš Egipatskim muslimanima šta oni moraju. Mogao si reći Želio bih..Volio bih.. Ili možda insistiraš na \"Egipatski muslimani moraju da Šerijat uspostave džihadom\". Onda bi iza toga trebalo ići JER..I svoju tezu potvrdiš nekim primjerom iz svijeta u kojem živiš.
كنت أحد الكلب سخيفة
Položit će zakletvu na Ustav?Koji Ustav? Nemojte se prerano radovati,osaburite pa ćemo vidjeti šta će biti. Nezaboravite da je on školvan u Americi. LIjep je govor održao posle pobjede.Ali on nemože utjecati na parlament da izglasavaju zakone oprečene Šerijatu. Ovo nije put Muhammeda sallall\'ahu alejhi ve selem.Egipatski muslimani moraju da Šerijat uspostave džihadom.To je pravi put. Zulumćari nikada neće ostaviti vlast izborima.
Zivjela Islamska republjik Egipat!
ovako isto izgleda rambo amadeus poslije 2 gajbe pive
mason