Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ja nesto pitam , sve bi zemlje i granice ukinuo , da budu svi germani skupa , slaveni skupa , arapi skupa indijanci skupa kinezi skupa i td ... treba rusiti granice a ne stvarat !
Eee… a ko bi onda "vladao" nad kim?
moj Carles Puigdemont, sad kad ti se Dodik navali na kosti nahebo si, isključi mobitel
Uspije li i baskija ce za njim
I sve ćete probleme riješit...
Jedva čekam da vidim Barsu kako igra po katalonskim selima, pa ću vas opet pitati za referendum...
Brko i kod nas je odavno spreman referendum, al nije spreman jos ;) ako shvatas...
prekiselice se koliko se vec fermentira
Sekuritatea Smrt R Smrdskoj,i njenom genocidnom plemenu.
isti DoDick!
SULUDE SICARDJIJE ,ISTE ONE KOJE SU I JUGU RASTURILE ZARAD LICNE KORISTI
granice su njesra. yebala vas nezavisnost. dobicete lokalnog mafijaša da vam vlada i to je to
Juriš braćo Katalonci, za slobodu vi ste borci, mi smo s'vama i za vama, preko vode do slobode!!!
Preko turske kite do 500+ godina slobode.
@dervo.finci Đe si dervo, đe si stara lolo, poturice krme te ubolo !!!
Ljudi imaju pravo na samopredeljenje. Naprijed Katalonija! ✊✊✊
ako zatreba poslat cemo vam bakira da vam pomogne jer on voli tako pomagati ljudima koji zele sprovesti referendum
Dodo izvukao kec iz rukava.sacekao kad ce katalonci odrediti termin za referendum, a ujedno zvanicno objaviti na svim medijima da trenutno referendum RS na stand by-u da bi se narod mali smirio. a kad Katalonija prodje referendum onda ni EU a ni Cormackova nece moci sprijeciti ni RS.
Republici Srpskoj ne treba referendum. Ima više nego što bi i nezavisna Katalonija imala. Srbi se pitaju za sve u BiH,imaju svoju vladu,skupštinu,policiju negavisne od BiH. Katalonija to može da sanja. Srpska ima svu vlast na svojoj teritoriji i ne polaže račune nikome. Katalonija ne. Srbi su konstitutivan narod u BiH,Katalonci manjina u Španiji. I još mnogo toga.. Neuporedivo.
@DedoBrundo Slab si s logikom đede, deder opet probaj, ali razmisli ovaj put...
@WhoIzYou Šta nije tačno? Koja je tvoja logika? Unitarna,građanska,Bošnjačka BiH? Pa šta ćemo sa Republikom Srpskom,Kantonima, Mostarom,Brčko,Dom naroda,FBiH?
Katalonija je nekada bila džava,državica, ova situcija slična kao u BIH,srbi hoce al ustav ne da to pravo,kao ni Deyton,a jučer je i Vučic reko da je Srbija garant suvereniteta BIH, moje lično mišljenje da bi narod bolje živio da se podijeli BIH,monstrum od države sa 180ministara 12 vlada ,preko pola budžeta gutaju političari i institucije,al niko nema muda da izadje i da rekne Car je go
RS nikad nije bila država, nego je stvorena na zločinu i genocidu ,ne pametuj
potpuno drugačija situacija... Katalonija se zvala Aragon i bio je napredniji dio Španije stotinama godina u odnosu na Kastilju-Leon ili ti Madrid..